Arbejdsbord af affald til Chili Klaus

En onsdag morgen fik jeg et opkald fra Arla Food Fest, som spurgte om vi kunne lave et kombineret arbejdsbord og talerstol til deres arrangement i Kongens Have i weekenden.

Bordet skulle bruges af Chili Klaus, af en slagter som skulle partere en gris, og af nogle folk som lavede usædvanlige kombinationer af madvarer, under navnet “AD det er lækkert”, og det var vigtigt, at det var børnevenligt og sjovt.

Som sædvanlig startede jeg med at brainstorme på idéer til, hvordan bordet kunne bygges, og af hvilke materialer. Da bordet skulle bruges på forskellige tidspunkter af forskellige talere, fandt jeg på dette fikse bord med udskiftelige skilte.

Ad! Det er lækkert

Ad! Det er lækkert

Efter ca. 6 timers arbejde i værkstedet stod bordet klar til afhentning.

Læs også: Byd velkommen til flere farver i køkkenet

Som altid byggede jeg alt ud af 100% affald fra forskellige steder og i dette tilfælde brugte jeg følgende:

  • Bordpladen blev lavet af en bar fra årets Smukfest
  • Siderne var fra en konstruktion på Eurovision
  • Træet til skiltene stammer fra en oplysningskampagne for byfornyelsen på Vesterbro

 

Ad! Det er lækkert

Ad! Det er lækkert

Læs også: Postbudet Einar genopstår hos Kay Bojesen

Tekst  Thomas Dambo Winther

Foto  Thomas Dambo Winther

designbloggen

Designbloggen med Thomas Dambo

“Jeg er designer, kunstner, musiker og professionel tingfinder. Jeg laver alt fra stole, til musikvideoer, scenografi, skulpturer, workshops og foredrag. Alt, hvad jeg laver, er bygget af ting, jeg cykler rundt og finder i containere og kører hjem til mit 150 m2 store værksted, der bugner af alle mulige sjove ting.” Thomas er dommer og professionel tingfinder i TV2s ’Vores genbrugshjem’. Han er også manden bag ’Happy Wall’ på Kongens Nytorv.