Bliv inspireret til miljøbevidst indretning

Bæredygtighed er in og på nettet kan du let finde bæredygtige indretningsprodukter lavet af genbrugsmaterialer. Få inspiration til hvordan du kan gøre din indretning mere bæredygtig, uden at gå på kompromis med stilen.

Loppemarkederne er ikke den eneste vej til en indretning, hvis du ønsker at tænke på miljøet. Faktisk skal du ikke række længere ud end til din computer for at finde produkter, som er med til at gøre din bolig mere bæredygtig.

I dag kan du finde miljøbevidste boligartikler, som ikke kun ser godt ud, men også har flere nyttige egenskaber, så selv dig med allergier og astma, kan være med.

Anderledes kunst med flip floppere

Det lyder måske underligt, men faktisk kan du finde ting til din bolig lavet af gamle klip-klappere, som er fundet ved floder, strande og lossepladser. Din bolig får et farverigt pust med denne anderledes gimmick, og vil altid et sjovt samtaleemne, når du har selskab på besøg.

Miljøvenlig vægkunst Elefant lavet af flip floppere fundet i flod- og strandkanter

Pynt din væg med denne flotte elephant fra julz.dk

Læs også: Vær opmærksom, hvis du genbruger gamle byggematerialer

Tæpper og puder til dig med astma og allergier

Hvis du er en af dem, der har svært ved at finde en pude eller tæppe, som ikke konstant for dig til at nyse eller giver dig åndebesvær, findes der også miljøbevidste puder, plaider og gulvtæpper som er vand-, møl- og skimmelresistente, og tiltrækker ikke støvmider, da de udelukkende er lavet af plastik, men stadig føles dejlige og lækre. De er selvfølgelig også til dig, som bare gerne vil være med til at skåne miljøet.

Fordi de er af plastik, kan “tekstilerne” faktisk også anvendes udenfor til de kølige sommeraftener, eller hvis du skal have noget at sidde på, når græsset er vådt, da de er vandafvisende!

Miljøvenlige farverige puder af plastik, som kan bruges både indendørs og udendørs

Brug disse fine puder af plastik i din sofa eller til havestolene udenfor fra julz.dk

Læs også: 5 hotte hits til dit hjemmespa

Tekst  Nicole Hardt

Foto  julz.dk