Sådan indretter du let med efterårets farver

Der er ingen grund til at lade efterårets orange og gyldne farver blive i haven, når du kan bringe årstidens farvepalette indenfor med smukke krukker i brændte farver.

Når kalenderen rammer oktober, begynder hjemmet så småt at emme af efterårshygge. Bløde tekstiler og levende lys skaber en helt særlig stemning på de mørke og kolde dage, hvor efterårets vind og vejr får os til at trække indenfor.

Efteråret byder dog også på smukke og gyldne farver i haven og skoven. Når træerne skifter fra grøn til gul, rød og brændt orange, er det derfor fristende at invitere de naturlige farver med indenfor – og er du en ægte planteelsker, har vi fundet den helt rigtige – og lette – løsning til dig.

Skab forandringer efter årstiden

Er din vindueskarm i stuen eller soveværelset i forvejen fyldt med planter, kan du nemlig let indrette hjemmet og skabe forandringer efter årstiden.

Vil du have en hyggelig drikke-te-med-begge-hænder-om-koppen-agtig efterårsstemning i hjemmet, behøver du derfor kun at udskifte dine sommerkrukker med et par krukker i efterårets brændte nuancer.  

Læs også: Risengrød med hvid chokolade og rabarberkompot

Krukker i brændte nuancer

Du kan blandt andet finde smukke krukker i grøn, honey og sort hos Plantorama. Her har de netop lanceret den nye Alda-krukke i keramik, der kommer i en række forskellige varianter i efterårsskovens farver. 

De brændte nuancer skaber en varme og hygge, der passer perfekt til årstiden – og når forårssolen viser sig igen, kan du skifte krukkerne ud med et par i lyse og friske farver. Dét er da nemt. 

 

 

 

Alda-krukkerne fås i fem forskellige størrelser og koster fra 50 kroner. De forhandles i alle landets Plantorama-butikker.

Læs også: Tryghed skaber et bedre arbejdsmiljø

Tekst  Nanna Aamand

Foto  Plantorama