Nipsting er prikket over i’et, når vi skal byde den friske forårsstemningen ind i vores hjem. Med kollektionen, inspireret af H.C. Andersen, får du fine forårsdetaljer i hjemmet, med følelsen af nostalgi.

To ting Danmark blandt andet er kendt for i omverdenen, er vores ting til indretning af hjemmet og H.C. Andersens eventyr.

Med Hans Christian Andersen-kollektionen fra Nordahl Andersen kan du kombinerer disse, og skabe en hyggelig stemning i hjemmet, med en dejlig følelse af forår. Det skriver de i en pressemeddelelse. De smukke ophæng med H.C. Andersens eventyr pynter både i en buket blomster eller på det fine påskebord, og tager dig med tilbage til barndommen.

Læs også: Danskernes fornemmelse for design

Gør buketten ekstra fin

Brug de små eventyrophæng af messing, der er forgyldt med 24 karat guld, til at dekorere en dejlig buket tulipaner og bring foråret ind i stuen. Årets fire nye ophæng indeholder eventyrene Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Klodshans og Den lille pige med svovlstikkerne.

Brug også ophængene som en alternativ servietring på påskebordet, eller som dekoration på et par små vaser – kun fantasien sætter grænser.

Den perfekte værtindegave

I gaveæsken er der ophængsbånd i både gul og rød , så de både kan bruges i påsken og som julepynt. Gaveæskerne er oplagte til værtindegaver, men også som gaver til relationer eller udveksling ude i verden, hvor alle kender og elsker H.C. Andersens eventyr.

Læs også: Stilfulde hylder i den nye blush farve

Tidligere gaveæsker (fås også i forsølvet udgave):

  • 2017: Den standhaftige tinsoldat, Den grimme ælling, Ole Lukøje og Nattergalen.
  • 2018: Snedronningen, Hyrdinden & Skorstensfejeren, Fyrtøjet og Tommelise.

Tekst  Nicole Hardt

Foto  Nordahl Andersen