Design Letters fejrer 10 år med kærlighed til bogstaver og design

Det hele startede i 2009 som en kærlighedshistorie mellem design og bogstaver. I år kan Design Letters fejre 10 års jubilæum. Det fejrer de med en lancering af en række special edition jubilæumsprodukter.

Vi plejede kun at finde dem på døren til børneværelset. Bogstaverne, der tydeligt viste, at her boede Anna eller Asger. Og det var da også på børneværelset at det hele begyndte. 

Da den tidligere interiørjournalist Mette Thomsen skulle finde et par pæne træbogstaver til at sætte på sine børns værelsesdøre, opdagede hun nemlig, at der kun fandtes farverige og fantasifulde bogstaver – og det var ikke noget, hun ønskede i sit hjem. 

Derfor besluttede hun sig for, at lave et fashionabelt alternativ til de barnlige bogstaver. 

Arne Jacobsens kendte bogstaver

Resultatet blev Design Letters, og de enkle og ensfarvede træbogstaver blev hurtigt populære blandt danske boligentusiaster.

Med Arne Jacobsens håndtegnede typografi fra 1937 som gennemgående design, passede bogstavernes simple udtryk nemlig ind i enhver bolig, og de blev hurtigt revet ned fra butikshylderne. Siden da har designvirksomheden udvidet sortimentet til at omfatte alt fra kalendere, kuglepenne og notesbøger til glas, smykker og to go-kopper, og i dag kan de fejre, at kærligheden til de karakteristiske bogstaver har varet i 10 år. 


Læs også: Betaler du for meget for dine forsikringer? GF Forsikring giver lige et GRATIS forsikringstjek.

Fejrer 10 års jubilæum

I anledning af deres 10 års jubilæum lancerer de derfor en række nye jubilæumsprodukter, der alle er tro mod den traditionelle stil.

Du kan blandt andet finde en smuk termoflaske i skinnende guld og en lækker tote bag i bomuld. Du kan også dekorere dit køkken med viskestykket Classic Tea Towel, der nu bliver tilgængeligt i fem farver, eller skrive dybe tanker ned i den nye ABC notesbog. 

Alle produkterne designes i København og sælges i dag i mere end 2000 designbutikker i 58 lande.

 

Læs også: Ny dansk app gør det let at finde loppemarkeder og genbrug.

Tekst  Nanna Danborg-Aamand

Foto  Design Letters