Skal dit hjem sprudle med havens og naturens blomster, kan du med disse plakater få den helt rette stemning hjemme hos dig.

Blomster skaber liv og glæde omkring sig. Med den nye kollektion ”The Temple of Flora” viser The Dybdahl Co. dog blomsterne fra en helt ny og nærmest mytisk side, som er på én gang smuk og dragende.

Læs også: [email protected] Feed & Shine sikrer sunde roser

Plakater med naturrig stemning

Den nye kollektion består af tolv prints, som med hver deres blomstrende motiv sætter fantasien til at arbejde på højtryk.

”The Temple of Flora” tager os med på en rejse til Nilens bred, over højtragende bjergtoppe, på stormende verdenshave, i eventyrlige haver og til fjerne kyster. Alt sammen med de majestætiske blomster som blikfang og omdrejningspunkt.

Lidt for enhver smag

Med hver plakat får du et helt unikt udtryk, som hver tilfører noget vidt forskelligt til indretningen.

Der er prints, som med deres dunkle og dramatiske udtryk leder tankerne hen på mytiske sagn og overtroiske fortællinger, og prints, hvis sprudlende farver skaber et udtryk af art deco og eventyrlig legesyge.

Fungere både alene og sammen

Kollektionen kommer i fire forskellige størrelser, og plakaterne egner sig derfor både godt til at hænge alene eller til at indgå som del af en blomstrende billedvæg.

Læs også: Bæredygtigt byggeri: Sådan kommer du i gang

Tekst  Nicole Hardt

Foto  The Dybdahl Co.