Farverige fisk i et forunderligt univers

Nu kan du få den smukkeste fiskestime… hjemme på væggen i stuen. De fascinerende fiskebilleder, i de smukkeste farvekombinationer, er en del af en stor samling af tropiske plakater, af verdens smukke botanik.

The Dybdahl Co. udbygger sit fantastiske univers med endnu en farverig serie af fisk. De smukke undersøiske dyr, i farver og forme kun de færreste kan forestille sig, er det nyeste skud på stammen, for kunstneren bag, Henrik Dybdahl.

Ideen bag konceptet, som The Dybdahl Co. selv siger: “Re-fortolkning af længe glemt visuelt guld. Vi ønsker at bringe livet tilbage til gamle billeder, fundet i sjældne bøger og gemt væk i årtier i gallerier, arkiver, biblioteker og museer.

Plakater i flere størrelser

“Fishes” kollektionen består af udvalgte fisk, hvor hver udvalgte får fuld opmærksomhed med hver deres plakat, så de unikke farver og detaljer kommer til deres fulde ret. Plakaterne kommer i mange forskellige størrelser, så du næsten med garanti vil kunne finde plads i hjemmet, på kontoret eller i virksomheden.

Læs også: Ovnbagt ørredfilet med grønne asparges og ricotta

Fordi plakaterne finurlige og uhøjtidelige, er de oplagte at sætte sammen og kombinere, for på den måde at skabe en illusion af en fiskestime.

Læs også: Torsk med puré og chips af jordskokker

 

 

 

Tekst  Amalie Sølberg

Foto  The Dybdahl Co.