Vil du have noget hængende på de nøgne vægge derhjemme, går indretningen op i en meget højere enhed, hvis det passer med resten af dit hjems farver og indtryk. Få en masse god inspiration her, og find en plakat til enhver stil.

Grandios vægkunst er ikke længere forbeholdt kunstmuséer og gallerier. Tværtimod er de helt store malerier, kunsttryk og plakater en både effektiv og udtryksfuld måde at skabe øjeblikkelig wow-effekt i hjemmet på.

The Dybdahl Co. producerer nu flere og flere af sine designs i ekstra store størrelser 112×158 cm, de såkaldte MEGA prints, som får lov at løbe med opmærksomheden og skaber en imponerende galleristemning i hjemlige rammer.

Med de store plakater fremhæves kvaliteten, detaljerigdommen og ikke mindst de stærke farvespil, der kendetegner designuniverset fra The Dybdahl Co., og kunstoplevelsen bliver derfor noget helt særligt – som fandt den sted på et galleri eller et hengemt museum, der giver én lyst til at gå på opdagelse. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Læs også: Så er vi klar med årets stærkeste boligtrends

Frugtplanter giver sommerstemning

Skab et sommerligt, feminint og delikat univers med en frugtplakat i MEGA version. De smukke frugtplanter gør sig ikke bare godt i køkkenet, men klæder også en lys og luftig indretning i stuen, soveværelset eller entréen, hvor motivernes lækre detaljer pirrer vores sanser og giver os lyst til at gå ombord i naturens egen slikpose.

En kæmpe zoologisk have

På et stort print kommer dyreriget for alvor til sin ret. Disse plakater er perfekte over børnesengen eller som baggrund til et legende univers på børneværelset. Gå på opdagelse i den afrikanske fauna, og bliv klogere på den arktiske naturs vilde og nærmest mytiske dyreliv.

Læs også: Skab farvespil i boligen med nye gardiner i forårets farver

Palmekunst

The Dybdahl Co. er især kendt for sine botaniske designs – palmeprintet især. Som MEGA plakat træder detaljerne og det smukke farvespil i junglemotiverne endnu tydeligere frem, og man føler sig øjeblikketligt hensat til mere eksotiske og tropiske himmelstrøg.

Naturen som kunstværk

Vi vil tilbage til rødderne, og vi tager blomster og andre af naturens elementer med indenfor i vores hjem som aldrig før. På de ekstra store plakater får blomsterne evigt, storslået liv, og de er derfor en oplagt måde at skabe en følelse af nærhed til naturen på.

Læs også: Ny stilfuld og svævende lampe

Tekst  Nicole Hardt

Foto  The Dybdahl Co.