Dette er en sponsoreret artikel fra Magasin og Modstrøm

Indret din bolig med designerbrands

Er du flyttet i nyt hus eller ny lejlighed, så er der rigtig mange gode grunde til at shoppe nyt til boligen

Måske har du fået flere kvadratmeter og har derfor brug for nye møbler og interiør til at fylde pladsen ud, eller også føler du bare for at ændre stilen lidt eller tilføje nogle flere ting til samlingen? Uanset hvad, så kan du online finde tusindvis af gode sider fyldt med inspiration til, hvordan du kan indrette dit nye hjem.

Når din nye bolig skal indrettes, så skal det gøres ordentligt. Der er ikke noget ved at flytte, hvis ikke man kan få lov til at sætte et nyt præg på stilen derhjemme. Men det kan også være en dyr affære at indrette, især hvis du er typen, der som udgangspunkt går efter designerbrands. Derfor er det oplagt at sætte nogle af tingene på din ønskeliste, nu hvor julen nærmer sig, og måske er du heldig at få alle dine ønsker opfyldt. Kigger du forbi Magasin vil du opdage et kæmpe stort univers af lækre ting til indretningen. Her finder du designerbrands fra A-Z til både badeværelset, soveværelset, køkkenet samt alle andre tænkelige rum i din bolig. Se fx det flotte stel fra Royal Copenhagen. Royal Copenhagen er et tidløst brand, der udstråler eksklusivitet og elegance i ethvert hjem. Server en lækker middag for dine gæster med flot stel herfra, eller byd vennerne på eftermiddagskaffe i en af de fine kopper med de populære blomstermotiver. Tjek det store udvalg fra Royal Copenhagen her, og begynd din samling i dag.

Har du overvejet at skifte elselskab?

En ting mange glemmer at tænker over er, hvilket elselskab de betaler til. Det kører nemlig oftest automatisk, og derfor er det nemmest bare at fortsætte den tilmelding der måske i forvejen er tilknyttet ejendommen. Men går du lidt mere i dybden med de forskellige selskaber vil du hurtigt opdage, at der faktisk er rigtig mange penge at spare. Modstrøm er et elselskab, der har en mission om at være klimavenlig og bæredygtig – og at det derfor skal kunne betale sig for deres kunder at vælge dem. Er du derfor bevidst om dit forbrug og ønsker du at være god mod miljøet, så bør du se nærmere på netop Modstrøm. Her bliver du oven i købet tilbudt en sparegaranti. Find billig el her og læs mere om de mange fordele der kan være ved at skifte selskab.