Kay Bojesen lancerer nyt dyr med en særlig historie

Kay Bojesen, der står bag mange danske klassikere til hjemmet, står nu klar med en ny sød træfigur, til fordel for vilde truede dyrearter.

Tager vi en runde i flere af de danske hjem, er chancen for ikke at støde på en dansk klassiker inden for interiør lille.

Gennem flere generationer har blandt andet de ikoniske træfigurer fra Kay Bojesen været meget populære, og ender ofte som arvestykker, både grundet deres værdi, men også kvaliteten og holdbarheden.

I forbindelse med velkomsten til de nye pandaer i ZOO, kommer Kay Bojesen nu med et nyt trædyr, inspireret af parkens nye udvidelse. Lanceringen sker i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden.

Læs også: Sådan ser danske boliger ud – set med en amerikaners øjne

Fokus på bæredygtighed

– Vi har glædet os meget til at byde de nye pandaer velkommen i flokken af vidunderlige Kay Bojesen dyr. Hos Kay Bojesen Denmark har vi truffet et valg om, at vores træ skal være bæredygtigt. Vi sælger mange træ-produkter, og de skal selvfølgelig komme fra FSC-certificeret skove, hvor dyr og planter er beskyttede. Med lanceringen af pandaen og samarbejdet med WWF Verdensnaturfonden tager vi aktivt medansvar for naturen, siger Marie Kristine Schmidt, der blandt andet står bag Kay Bojesen Denmark i en pressemeddelelse.

Læs også: Få nordisk stemning ind i dit hjem

Støtter de truede dyrearter

Pandaen skal symbolisere slægtskabet mellem natur, bæredygtighed og moderne design. Den nye træfigur er skabt som en støtte til verdens truede, vilde dyr. En del af salget vil derfor gå til WWF Verdensnaturfondens arbejde med naturbevarende projekter i verdens skove.

Fås eksklusivt i to størrelser

Pandaen vil blive lanceret i to størrelser begge lavet af FSC-certificeret træ, og indpakket i FSC-certificeret emballage. Den ene på 25 cm forhandles eksklusivt hos Illums Bolighus og i ZOO til en vejledende pris på 1.999 kr. Den anden Panda på 70 cm, som er en nummeret serie af 50 styk, forandles eksklusivt i Illums Bolighus og koster 24.995 kr.

Panderne vil være i handlen medio april.

Læs også: Køkkenet; Husets sjæl og ånderum

Tekst  Nicole Hardt

Foto  Kay Bojesen Denmark