Helene og jeg er lige blevet forældre til en lille dreng her den 20/9 – så der er rigtigt gang i det lille hus på villavejen :-)

Inden han kom til verden, skulle vi jo have lavet plads til at ham. Og da vi ikke har 4 børneværelser skulle pladsen findes i vores soveværelse.

Noget af det vi kom til at mangle var hyldeplads, Helene havde en ide om en hylde, der var lavet af genbrugs-træ og læder stropper. Hun bestilte læder stropperne på nettet, og sammen fandt vi et gammelt skab på loppemarkedet. Fra skabet tog vi en hylde, som vi delte over i to. Så vi havde to gode hylder.

IMG_6613

Læs også: Byg selv dit tørrestativ

Så var det bare om at få læder stropperne målt op, og derefter monteret på vægen.

Og resultatet ser således ud;-)

IMG_9298

IMG_9307

Skal vi lave det en anden gang vil jeg nok bruge noget tykt ståltråd som ekstra hold på læderstropperne, da jeg kan se de har givet sig lidt, efter der er kommet læs på hylderne.

Læs også: 12 trin til den perfekte bordplade

Tekst  Joen S. Myrtue

Foto  Joen S. Myrtue

gordetselv

Gør-det-selv bloggen med Joen Slyngborg Myrtue

“Er der noget, jeg elsker, er det at bygge ting ud af genbrug. Hver gang jeg er på genbrugspladsen for at aflevere noget, kommer jeg hjem med noget nyt … Jeg bygger drivhus, river badeværelsesgulvet op, sætter højbedet op på taget, opfinder et selvvanderanlæg og den slags. Og så er jeg grafisk designer. Jeg er 32 år, bor sammen med min kone Helene og vores tre børn, Karla 9, Sonja 6 og Orla på 3. Vi bor i et helt normalt parcelhus, på en helt normal villavej :-)”