Dette er en sponsoreret artikel fra Trademax og Power

Lev din indretningsdrøm ud i livet

Står du med nøglen til drømmeboligen i hånden

– eller er du i slutningen af en renovering af det, der på sigt bliver drømmeboligen? Så er det nu, du skal give dig i kast med indretningen. Og for dem der går meget op i indretningen, kan denne del være mindst lige så vigtig som alt det andet. Indretningen af boligen er det, der gør den til et hjem.

Har du en indretningsdrøm, så er det bare om at komme i gang og leve den ud i livet. Der findes mange måder at gå til opgaven på, men langt de fleste ved, hvilken stil de går efter. Når rum som badeværelser og køkken er på plads med elementer og hårde hvidevare, er der kun fællesarealerne tilbage. Værelserne vil børnene ofte gerne selv stå for, hvis de har alderen til det, og ellers have medbestemmelse i.

Fællesarealerne som spisestue og opholdsstue er nogle af de rum, som konstant er i brug. Derfor er det vigtig at gøre sig nogle tanker, om hvad rummene skal indeholde for at tilfredsstille de flestes behov. Er I mange medlemmer i familien, er det vigtigt at sørge for mange siddepladser, så stuen er komfortabel for alle. Mange siddepladser er ikke nødvendigvis ensbetydende med en kæmpestor sofa. Der findes mange måder at løse pladssituationen på, som både kan indeholde sofaer, lænestole og andre mere kreative løsninger. En anden vigtig pointe, hvis man er mange i familien, er valget af sofabord. Her er det vigtigt at vælge et bord, der ikke bare er flot at se på men også funktionelt i brug. Det skal have en praktisk størrelse, så alle eksempelvis kan nå ludo-pladen eller slikskålen lørdag aften. Du kan klikke her og se det store udvalg hos Trademax, der både rummer store og små, firkantede og runde sofaborde. Der er med stor sandsynlighed også et, der passer ind i din indretningsdrøm.

Byd god lyd og skarpt billede velkommen

Der er mange holdninger til, hvordan både fjernsyn og lyd skal bydes velkommen i en stue. Nogen mener, at fjernsynet er stuens alter, hvoromkring alting drejer, og at indholdet i stuen skal vendes i denne retningen, så alle har et godt udsyn. Andre mener, at den store skærm skal have en langt mindre central rolle, som kun er med ude på sidelinjen, hvor stole- og sofagruppe er det, der da indtager hovedrollen.

Uanset om fjernsynet får en central placering eller ej, så finder langt de fleste familier sig alligevel indimellem foran skærmen. Fjernsyn fås i et hav af mærker, typer, modeller og størrelser, så du kan finde det, der passer til jeres families behov. Hos www.power.dk har de tv-modeller, der både er i den lave ende af prisskalaen, og som indeholder de mest grundlæggende egenskaber, samt de fjernsyn som er bedst i test. Er familien vild med at holde hjemmebiograf, kan du også vælge at købe en projektor og et lærred – så bliver filmoplevelsen endnu større.