Som formgiver står Kay Bojesen bag et helt galleri af stærke personligheder – fra den kække abe til den kvikke kanin. Selvom dyrene er lavet i træ og ikke foregiver at ligne deres naturlige artsfæller, kalder de hver især på kærlige tillægsord.

Det er derfor naturligt, at Kay Bojesen Denmark nu introducerer gallerivarer i sortimentet og dermed giver fans en helt ny flade at boltre sig på; væggen!

Med introduktionen af Kay Bojesen gallerivarer vil Bojesens motiver løbende blive vakt til live på lærreder, der i stil og størrelser bejler til både børn og voksne, nostalgikere og modernister.

Læs også: Sådan skal dit hjem se ud i 2018 – se de nye boligtrends

 

Livet igennem designede Kay Bojesen både i naturtræ og i bemalet træ. For ham lå udtrykket, livligheden og personligheden ikke i farverne på træet, men i den fantasi, som designet kunne vække, og samme filosofi ligger bag forårets nye serie af Kay Bojesen gallerivarer, der lægger ud med tre sort/hvide fortolkninger af den fyrige Zebra.

Kay Bojesen kanvas

Med sine smukke striber er Zebraen det oplagte motiv til grafisk plakatkunst, men Zebraen er også unik, da den var Kay Bojesens første bemalede trædyr.

Zebraen galopperede ind i designarenaen i 1935, og selv den dag i dag er originalskitserne så velbevarede, at de har kunnet danne baggrund for to af forårets tre plakatnyheder.

Kay Bojesen Denmark har lagt fortolkningen af kollektionens sidste og største plakat i hænderne på den danske, prisvindende fotografduo hagedornhagen. hagedornhagen er især kendt for deres motivkreds af insekter og sommerfugle, men favner ligesom Kay Bojesen hele dyreriget.

Læs også: Postbudet Einar genopstår hos Kay Bojesen

Kay Bojesen kanvas

Kay Bojesen Gallerivarer i kanvas med trærammer og ophæng af lædersnor findes i tre størrelser med hvert sit zebramotiv:

  • S/H moderne foto af hagedornhagen (40 cm X 56 cm) med sortbejdsede træprofiler og sort lædersnor koster 499,95 kr. (vejl.).
  • Stregtegning efter originalt papirklip (40 cm X 40 cm) med profiler i naturtræ og snor i naturlæder koster 449,95 kr. (vejl.).
  • Stregtegning affotograferet efter kulskitse (40 cm X 30 cm) med profiler i naturtræ og snor i naturlæder koster 399,95 kr. (vejl.).

Nyhederne er i handlen fra primo marts 2017.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 45 88 66 33

Læs også: Inspiration fra designmessen Formland