Nye elegante bakkesæt ordner hverdagens småting og smykker

Bruger du også alt for lang tid på at lede efter nøgler, pung og smykker før du skal ud af døren? Eller er du bare træt af, at alle dine småting ligger og roder? Så kommer her et par smukke løsningsforslag.

Når lommerne tømmes på entrémøblet efter en lang arbejdsdag, eller smykkerne hurtigt tages af for natten, opstår der nemt et rodet udtryk i boligen. For ikke at tale om forvirringen, når alle tingene skal med igen i en fart.

Danske NAV Scandinavia har nu lanceret en ny serie af stilrene bakkesæt i et miks af stål og læder, som gør det nemt og hurtigt at organisere sine småting.

Den nye Rest Organiser Tray Set-serie er en simpel og fleksibel designløsning på et kendt hverdagsbehov.

Det kan nu blive mere enkelt og elegant at organisere lommernes indhold eller hverdagens smykker uden at rode boligen til.

Læs også: Kreativ boligindretning: Gør din bolig unik

Smart og fleksibel

Hver model i serien indeholder små flytbare bakker, der gør det nemt i en fart at skabe forskellige størrelser rum, alt efter hvad der lige har brug for en midlertidig opbevaring.

Dermed bliver alle småting samlet ét sted, så der skabes et roligt udtryk i boligen – og ikke mindst er det nemt at få tingene med på farten igen.

Den nye familie af cool bakkesæt består af tre modeller, som er i stål og beklædt med naturligt narv-læder, der med tiden opnår en fin patina – men alle med hver deres stil og udtryk.

Markant og stilfuld

Den mere markante model, Pockets’ Rest Organiser Tray Set, fås i sølvblank rustfrit stål med lys læder eller sort pulverlakeret stål med mørk læder.

Bakkesættet er den perfekte partner i entreen eller i det åbne køkken til at sætte skik på fx nøgler, mobil, småmønter, solbriller og ur – alt hvad lommerne rummer efter en lang dag på farten.

Ud over sin dynamiske opbevaringsfunktion kan det stilfulde sæt også bruges til at skabe et smukt stilleben på skænken eller sidebordet med små vaser og porcelænsgenstande, mens bakkesættet i køkkenet nemt kan organisere familiens kaffe- og tebeholdning eller fungere som en stilfuld krydderibakke.

Rest Organiser Tray Set-serie kan købes hos NAV Scandinavias webshop og interiørbutikker fra 599 kr.

Læs også: Test: Her er Danmarks bedste vægmaling

Feminint touch

Leder du efter det lille sæt med et ultrafemnint udtryk, er Jewellery Rest Organiser Tray Set perfekt til dig.

Med sine sølvblanke kanter og sit lyse læder, dannes der en luksuriøs ramme, når sølvringe, øreringe, halskæder og armbånd tages af for natten eller før badet.

Elegance til kontoret

Mangler du et sted du kan organisere dine ting på arbejdspladsen eller hjemmekontoret, vil Office Rest Organiser Tray Set, være oplagt for dig.

Det lille aflange bakkesæt giver et roligt udtryk ved skrivebordet, som ellers let kan drukne i kuglepenne, papirclips og post it-blokke.

Alle tre modeller i serien kan samtidig sættes sammen på kryds og tværs, så det er nemt at skabe sin personlige designløsning.

Læs også: Danskernes fornemmelse for design

Tekst  Nicole Hardt

Foto  NAV Scandinavia