Nye metalliske tapeter er klar til at transformere dit hjem til foråret

Overvejer du, hvad du skal gøre med den hvide væg i stuen eller på værelset? Så har vi her et bud på, hvordan du nemt kan få dit rum til at se mere luksuriøst ud.

Når du træder ind i et rum, er noget af det første, du måske lægger mærke til, være væggene. De fylder meget i rummet og dens indretning. Samtidig har de også en stor indflydelse på, om dit rum virker lille eller stort.

Ofte vælger mange af os den sikre hvide maling på væggen, og sætter vores personlige præg i rummet med møbler og nips.

Men vil du gerne have væggene får en større virkning på din indretning, eller bare have en væg, der skiller sig ud med nogle mere særprægede farver og mønstre, har vi her et tip til, hvad du kan gøre med dine vægge her i foråret.

Læs også: Bliv inspireret til miljøbevidst indretning

Ny spændende tapetkollektion

Farrow & Ball har meddelt, at nogle af deres mest ikoniske og eftertragtede tapetdesigns vil komme på markedet i nye metalliske farver til april.

Kollektionen på 25 tapeter vil omfatte ni af mærkets mest elskede og iøjnefaldende designs: Lotus, Tessella, Gable, Enigma, Tourbillon, Bamboo, Ringworld, Amime og Yukatori.

Tapet med flotte metalliske farver

Disse designs er perfekte til at skabe en luksuriøs stil i hjemmet ved hjælp af farvevarianter præget med skinnende sølv, poleret kobber og glitrende guld. 17 af farverne vil blive trykt med en af de ni nye farver som grundfarve.

Læs også: Smukke nye knager med proptrækker-look

Håndlavet tapet der kan genbruges

Disse designs er håndlavede af ekspert håndværkere, som anvender traditionelle trykmetoder, der lagrer rigt pigmenterede maling, for at skabe papir med en unik struktur beskyttet af en afvaskbar grundflade.

Tapeterne er 100% genanvendelige og fremstillet af ansvarligt produceret papir og øko-venlig vandbaseret maling.

Få rummets vægge til at hænge sammen

Alle designs kan parres med en maling i en komplementer farve for at skabe en ubesværet sammenhængende stil i et hvilket som helst rum i dit hjem.

– De forskellige designs omfatter nogle af vores mest populære designs, herunder overdådig damask, græsk geometri og delikate blomster, der udstråler karakter. I takt med at folk er blevet mere selvsikre i deres brug af farver, er de også blevet mere interesserede i anvendelsen af mønstre og i introduktionen af struktur i et mønster, håber vi, at disse designs vil gøre dig lige så begejstret som os, siger designchef, Charlotte Cosby, der har designet den seneste kollektion i en pressemeddelelse.

Læs også: Indret dit hjem med smukke musikplakater

Kollektionen kan fås på Farrow & Ball’s hjemmeside og showrooms og Tapet Café, Flugger, Mette Palsteen, m.fl.

Tekst  Nicole Hardt

Foto  Farrow & Ball