Sådan fornyer du din entre med 3 simple trin

Entréen er det første du ser, når du træder over dørtærsklen til dit hjem. Derfor er det en god idé at indrette rummet, så det både ser indbydende og opryddet ud – og det er ganske nemt. Få 3 gode råd her.

Skal du forny din entré, kan du sagtens genbruge de elementer, der allerede findes i rummet.

Alt du behøver, er at give dem nyt liv med få og simple ændringer – og dem kan du lave selv! Det skriver hey:mate i en pressemeddelelse, hvor de giver gode råd til en mere indbydende indgang til hjemmet.

Se, hvordan du fornyer din entré med 3 simple trin her.

1. Bring dine ting op i højden

Selvom der typisk ikke er meget plads i entréen, ændrer det ikke på mængden af ting, der hober sig op i løbet af dagen. Alt lige fra jakker og trøjer til sko, tasker og paraplyer kan hurtigt komme til at flyde på gulvet. Derfor er det alfa og omega, at du udnytter din vægplads.

Ved at hænge simple men praktiske hylder op, kan du bevare et stilrent design uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Hvis du samtidig investerer i et par neutrale kasser, som passer i størrelsen til hylderne, er der plads til alle familiens ting uden problemer. 

Læs også: Få styr på din belysning

2. Giv dine skabe nyt liv

Vil du gøre en simpel – men stor – forskel for rummet, kan du også give dine skabe et frisk pust.

Vælg nogle nye greb, der udtrykker den stil, du gerne vil give dit hjem. Skal entréen emme af romantik, være skarpt og dynamisk eller måske mere minimalistisk?

3. Bring farve ind i dit hjem

De fleste entréer er mørke og uden meget naturligt lys. Derfor vælger mange at male rummet i en helt hvid farve for at afbalancere – men de hvide toner fremtryller desværre ikke dagslys. 

Prøv i stedet at vælge en farve, der virker beroligende i kunstigt lys.

Husk at male en farveprøve op, så du kan se effekten i din entré først. Det er også vigtigt, at du vælger en slidstærk maling, som kan tage imod slag, vand og de sorte fingre, der typisk er en del af en travl hverdag.

God fornøjelse!

Læs også: Vælg dine grønne planter i boligen efter din personlige stil

Tekst  Nanna Danborg-Aamand

Foto  Getty Images