Dette er en sponsoreret artikel fra Dansk Boligformidling og My Home Møbler

Skab det perfekte hjem i lejeboligen

Der er mange måder, hvorpå man kan tilegne sig et hjem

Nogle køber en bolig, andre laver andel i en, og nogle tredje vælger blot at leje sig ind i en. Hvad, man vælger af gøre, afhænger fuldkommen af ens situation. For nogle betaler det sig bedst at købe en bolig. Det gælder særligt, hvis man har en stabil indtægt, der kan betale den gæld, man med stor sandsynlig kommer til at have i et hus. For andre betaler det sig noget bedre at leje sig ind i en lejlighed. Dette er ofte den løsning, som mange unge vælger – især hvis de studerer – eftersom det er noget nemmere at finansiere, når de ikke har en stabil indtægt hver måned. Hvis du er en af dem, der ønsker at leje en bolig, skal du læse med her, da artiklen netop omhandler, hvordan man skaber det perfekte hjem i lejeboligen.

Vælg den rigtige bolig

Den rigtige bolig er et vidt begreb. Det er nemlig meget individuelt, hvad man anser som den perfekte og rigtige bolig. Heldigvis for det, kan man sige, da det ellers ville blive svært at finde sig en bolig.

Når du skal finde den bolig, der passer til dig, er der mange ting, som du skal gøre op med dig selv. Først og fremmest skal du vurdere, hvor meget du vil give i indskud, og hvor meget du månedligt vil betale. Det er langt fra alle, der har de samme ressourcer til rådighed, og det er derfor vigtigt, at du sætter dig sådan en grænse. Næstefter skal du tænke over, hvor mange der flytter med dig. Er det kun dig, der skal flytte? Eller har du en partner? Måske børn? Alt efter hvor mange det er, skal du vurdere størrelsen på den bolig, som du leder efter. Det er f.eks. ikke optimalt med en etværelses, hvis du både har en partner og to børn. Det tredje, du skal overveje, er, hvor du ønsker at bo. Hvis du studerer, er det f.eks. gavnligt at bo tæt på studiet, men skal du i stedet opdrage børn, kan det være noget mere gavnligt at vælge en bolig, der ligger uden for byen.

Hos www.danskboligformidling.dk kan du finde den perfekte lejebolig, der passer lige til dig og din eventuelle familie.

Fokuser på de store rum

Efter du har fundet et sted at leje dig ind, skal du til at indrette hjemmet. Når du indretter, er det altid en god ide at starte ud med de store ting og rum først. Det vil sige, at sådan noget som køkken, stue og soveværelse er de rum, som du skal tage dig af først.

I stuen skal du have fat i en sofa, et sofabord og eventuelt et tv. I soveværelset er de vigtigste elementer selvfølgelig sengen og et klædeskab til opbevaring af tøj. I køkkenet skal du sørge for, at alle hvidevarerne er der, samtidig med at du skal have fat i et spisebord og spisebordsstole, så du har et sted at nyde din mad. Se mere her og find det perfekte spisebord. I nogle boliger er der ikke plads til spisebord og -stole i køkkenet, og det må derfor rykkes ind i stuen, men det kan også nogle gange være en god ide, da dette rum så bliver det centrale samlingspunkt.