Sommeren kalder på mønstret farvemix

Går du allerede nu og overvejer, hvordan du kan få sommerstemningen ind i dit hjem? Få inspiration til tekstiler i flotte farver og mønstre i sommerens tegn.

Det farverige og personlige hjem er i høj kurs i boligindretningen lige nu. Vi elsker at eksperimentere med farver og mønstre, og vi har for alvor fået mod på at skabe et mere legende hjem med en blanding af farvede mønstre.

Det er netop dette mix, der gør vores hjem interessant at gå på opdagelse i. En nem måde at give dit hjem en livlig opgradering er med mønstrede tekstiler som puder og tæpper i smukke farver.

Læs også: 9 gode råd til dit køkken-alrum

En personlig farveleg

Noget af det mest bestemmende for et rums samlede udtryk er farvevalget.

Farver er din mulighed for at lege med stemningen og med få ændringer forandre det samlede look.

Vær ikke bange for at blande farver fra hver sin ende af farveskalaen. Afdæmpede nuancer i den blå-grå ende af skalaen kan med stor succes mixes med forskellige toner af lyserød, sand og beige for et feminint, sommerligt og personligt udtryk.

Find kollektionen med inspirerende mønstre og farver

Hos det danske designbrand StrikAholic er de specialiseret i strikkede mønsterdesigns, og deres kollektioner rummer alt fra smalle og brede striber til tern og andre grafiske mønstre og inspirerende farver, som designer Dorte Niedziella finder inspiration til i hverdagens, ofte oversete, grafik.

Læs også: 5 hotte hits til dit hjemmespa

Tekst  Nicole Hardt

Foto  Strikaholic