Stilfulde hylder i den nye blush farve

Stilrent og opbevaring går ikke altid hånd i hånd. Disse nye hylder passer perfekt ind i den minimalistiske stil, og blender fint ind i indretningen.

Når bøgerne skal placeres på væggenes hylder, kan det hurtigt se meget tungt og rodet ud i indretningen.

Men skal du have hylder, der ikke går imod indretningen, men derimod komplimentere det dusede og minimalistiske hjem, har vi måske fundet den hele rette løsning til dig.

Læs også: Danskernes fornemmelse for design

Populær verden over

Den stilrene og funktionelle designklassiker String Pocket passer i alle miljøer og findes i dag i hjem verden over. Nu udvider String kollektionens farvepalet med den varme rosa kulør Blush.

Læs også: Så er vi klar med årets stærkeste boligtrends

Pæne og praktiske

Som sine større String-søskende kendetegnes String Pocket ved de ikoniske gavle af elegante metaltråde, der giver hylderne deres unikke og tidløse karakter. Hver hylde består af tre gavle og tre hylder, og det er nemt at kombinere hylder til et hyldesystem med flere sektioner.

String Pocket findes allerede i flere jordnære og moderne farver, og nu har virksomheden bag sammen med stylisten Lotta Agaton udviklet en varm og klassisk rosa som et udsøgt supplement til de øvrige farver.

– Blush er en varm farve, der passer perfekt til de øvrige farver, vi har til String Pocket. Den passer for eksempel glimrende til Sand og vores træfarver, siger Peter Erlandsson, en af String Furnitures ejere, i en pressemeddelelse. 

Hylden sælges blandt andet hos Illums Bolighus, Casa Shop, Nyt i Bo, Magasin du Nord med flere.

Læs også: Den ledningsløse lampe du ikke kan leve uden

Tekst  Nicole Hardt

Foto  String