Ultra nem og sej hylde til børneværelset

Jeg har lige lavet denne hylde til min søn Orlas værelse, da han har fået brug for lidt hyldeplads. Den er super nem at lave. Jeg har brugt to hyldeknægte på 75 x 100 mm og et gammelt stykke træ fra en fragtkasse, jeg havde stående og alligevel ikke skulle bruge til noget.

Læs også: Klar til forårets store Gør-Det-Selv Mesterskab?

IMG_4668

Jeg har savet brættet, så længden passer til det skivebord, som hylden skal hænge over.

hylde

Dernæst har jeg spraymalet de to hvide hyldeknægte lysegrå, så de passer til bordets farve. Når malingen er tør, er det bare om at få sat hylden op.

Læs også: Sådan fjerner du selv fliser på badeværelset

Tips til huller i 60’er husets vægge

Når jeg laver små huller i de vægge, vi har i vores gamle 60’er bolig, bruger jeg kinesiske spisepinde som rawlplugs, da jeg syntes, de fungerer rigtigt godt til små ophæng som knager og væglamper.

hylde

Jeg borer i alt 6 huller, som jeg fylder med de små stykker pinde a 30-40 mm. Og så er det ellers bare om at montere hyldeknægten og derefter træpladen, som bliver holdt fast af 4 mindre skruer.

Og så er hylden oppe:-)

Læs også: Blomsterkassen er også et sjovt skilt

gordetselv

Gør-det-selv bloggen med Joen Slyngborg Myrtue

“Er der noget, jeg elsker, er det at bygge ting ud af genbrug. Hver gang jeg er på genbrugspladsen for at aflevere noget, kommer jeg hjem med noget nyt … Jeg bygger drivhus, river badeværelsesgulvet op, sætter højbedet op på taget, opfinder et selvvanderanlæg og den slags. Og så er jeg grafisk designer. Jeg er 32 år, bor sammen med min kone Helene og vores tre børn, Karla 9, Sonja 6 og Orla på 3. Vi bor i et helt normalt parcelhus, på en helt normal villavej :-)”