Min venninde Laila er i gang med at åbne en genbrugs butik hvor man frit kan komme og låne rent og strøget tøj hvis man er medlem. Butikken hedder Akzess.

I den forbindelse spurgte hun og jeg ikke lige kunne lave en udsmykning med gamle brædder og nogen hylder.

Der var et vindue lidt oppe til højre for den væg jeg skulle udsmykke. Derfor tænkte jeg det ville være sejt, hvis jeg monterede en masse brædder i skrå striber, der startede fra vinduet – det ville give en følelse af at lyset faldt ind i lokalet den vej.

Læs også: En svane af genbrugte plastikspande

IMG_0391

Jeg startede med at montere nogle store gamle sorte mdf plader på hele væggen. Dels for at have noget at sømme brædderne fast i, men også fordi jeg tænkte det ville være flot, hvis brædderne sad med et lille sort mellemrum.

IMG_0392

Derefter hentede jeg en masse forskellige gamle brædder indstillede min kapsav i en vinkel der passede og så var det egentligt bare at gå i gang med at skære brædderne og skyde dem fast med sømpistol.

IMG_0393

Det tog selfølgelig lidt tålmodighed at få målt det hele op så det passede. Men efter en dag var det mere eller mindre færdigt.

Læs også: En sol i genbrugstræ

Tekst  Thomas Dambo Winther

Foto  Thomas Dambo Winther

designbloggen

Designbloggen med Thomas Dambo

“Jeg er designer, kunstner, musiker og professionel tingfinder. Jeg laver alt fra stole, til musikvideoer, scenografi, skulpturer, workshops og foredrag. Alt, hvad jeg laver, er bygget af ting, jeg cykler rundt og finder i containere og kører hjem til mit 150 m2 store værksted, der bugner af alle mulige sjove ting.” Thomas er dommer og professionel tingfinder i TV2s ’Vores genbrugshjem’. Han er også manden bag ’Happy Wall’ på Kongens Nytorv.