Dette er en sponsoreret artikel fra ISOVER

Efterisolering giver markant lavere varmeregning

Hvis din varmeregning er for høj i forholdet til størrelsen af dit hus, er der stor sandsynlighed for, at meget af varmen suser op på loftet eller ud gennem ydermurene. Her kan ny eller yderligere isolering vise sig at give en langt større økonomisk gevinst end nogen anden forbedring af huset.

Det gælder især, hvis du anvender den mest moderne og gennemtestede isoleringstype. Et af de nyeste produkter på markedet er løsuld lavet af ren glasuld. Håndværkerne er begejstrede for løsningen, for det kan blæses ind på dit loft eller i ydervæggenes hulrum på ingen tid.

Produktet hedder ISOVER InsulSafe® og med dette får du den laveste totalomkostning, fordi der skal bruges mindre materiale og færre håndværkertimer end tidligere.

Et naturligt produkt

Der findes andre former for granulat til efterisolering, men InsulSafe er et naturligt produkt som består af 100 procent glas og kan ikke brænde eller optage fugt. Tilmed er det lavet af op til 80 procent genbrugsglas fra flasker og vinduer. Du gør altså også noget godt for miljøet.

En af de håndværkere, som er begejstrede for det nye glasuldsprodukt, er den erfarne indblæser Peter fra Odense. Han ser en lang række fordele ved det moderne InsulSafe frem for alternative produkter på markedet.

”Hvor glasuldsproduktet fra ISOVER maksimalt sætter sig med 5 procent, har eksempelvis alternative materialer en sætning på 10-20 procent, siger han.

”Samtidig går ISOVER InsulSafe ”længere på literen”. Vi bruger kun 15 kilo pr. kubikmeter, hvor alternative materialer kan komme op i 30-40 kilo pr. kubikmeter. Derfor er det meget hurtigere at arbejde med InsulSafe,” slår han fast.

Der er med andre ord bedre økonomi i ISOVER InsulSafe en i andre alternative løsninger på markedet.

Læs mere om InsulSafe her.