Dette er en sponsoreret artikel fra JKE DESIGN

Godt køkkenliv og mere køkken på mindre plads

Plads på køkkenbordet

Det allervigtigste i det lille køkken er, at du har plads på køkkenbordet og plads til afsætning på begge sider af vasken og komfuret.

Hvis du har for lidt plads at arbejde på i køkkenet, kan du få ekstra bordplads med en udtræksplade i skuffen, der både kan bruges som skærebræt og som en lille spiseplads i køkkenet. Kig også på om du har ting liggende på køkkenbordet, som kunne opbevares på en bedre måde.

Læs også: 10 fantastiske køkkener

Tablets har erstattet de traditionelle kogebøger, når vi skal finde opskriften til aftensmaden og planlægge dagens indkøb. De fleste af os kender derfor til virvaret af ledninger og opladere på køkkenbordet, når tablets og telefoner skal have strøm. Med en opladerskuffe fra JKE Design kan du gemme telefoner og anden teknik væk i en køkkenskuffe, mens det oplades og få mere plads på køkkenbordet.

JKE DESIGN køkken plads

Opbevaringsplads: Ekstra høje skabe og sokkelskuffer

Sortér i dit køkkengrej så du kun har det, som du reelt bruger. Benhård prioritering er nøglen til at indrette et funktionelt køkken på få kvadratmeter.

Udnyt hele rummets højde og vælg ekstra høje skabe eller topskabe. JKE Designs overskabe og højskabe fås i to forskellige højder, så du kan udnytte loftshøjden til ekstra opbevaring. Den ekstra højde giver meget ekstra opbevaring til de ting, du ikke bruger så ofte. Læg fx kagedåserne til jul, isformene til sommer og andet sæsongrej øverst og find det frem til årstiden.

JKE DESIGN køkken plads

Der er ingen grund til, at soklerne bare er ubrugelig plads. Udnyt pladsen helt nede fra gulvet med sokkelskuffer til fx bagepladerne eller de store skærebrætter, så de ikke tager plads på køkkenbordet.

Læs også: Ny køkkenserie er en hyldest til virksomhedens historie

Skjult trappestige

Den lille stige i soklen er en smart detalje, der gør det nemt at nå de ting, der er placeret i de øverste køkken-skabe.

JKE DESIGN køkken plads

Udnyt pladsen under vasken

Udnyt pladsen under køkkenvasken optimalt med et rengøringsstativ på udtræk med plads til rengøringsartikler i flere lag eller praktiske køkkenskuffer med rørudskæring.

JKE DESIGN køkken plads

Parkér støvsugeren i soklen

Med en robotstøvsuger og opladerstation skjult i soklen slipper du for at have opladeren til at stå og fylde på køkkengulvet. Robotstøvsugeren kan programmeres til at gøre rent, mens du ikke er hjemme og finder selv hjem på sin plads i soklen, når den er færdig. Så skal du blot lukke soklen med foden, når du kommer hjem.

JKE DESIGN køkken plads

Mere luft uden greb

I det lille køkken giver helt rene linjer uden greb et lettere udtryk, så rummet føles større og mere luftigt. Skufferne åbnes med et enkelt tryk, når du kommer hjem med favnen fuld af indkøb, og du kan vælge mellem flere grebsfri løsninger: Click-up er en simpel mekanisk løsning, der skubber lågen eller skuffen op, det nye tip-on med blumotion giver dig mulighed for at åbne skuffen med hoften, hvis du har hænderne fulde af mel eller indkøbsposer, mens Servo-Drive bruger el til at give dig en let og glidende åbning med bare et puf. Du kan også vælge en låge med skjult greb.

Læs også: Køkken og sikkerhed

JKE DESIGN køkken plads

Multifunktionelle møbler

Intet skaber mere hygge og samvær i køkkenet end en bænk. Her kan du få vendt dagens gang med børnene, mens maden simrer, nyde en stille stund med en kop kaffe eller bruge bænken som siddeplads ved spisebordet. De praktiske skuffer giver samtidig masser af ekstra opbevaring i køkkenet.

Læs også: Indret dit køkken som en professionel

Vores konsulenter hjælper dig med at oversætte drømme og behov til skuffer, skabe, bordplade og indretning, og vi laver gerne et indretningsforslag og tilbud på et nyt-køkken til dig. Book et møde med os og få endnu mere inspiration til det lille køkken – helt gratis og uforpligtende.