KitchenAid lancerer 100 års kollektion

100-års jubilæet er mere, end blot en fejring af det ikoniske brand. Det er en hyldest til grundlæggerne, som har skabt et brand, der har inspireret siden 1919.

Med lanceringen af 100-års kollektionen, honorerer KitchenAid både sin imponerende fortid, og kigger samtidig mod fremtiden med innovation, originalitet og kreativitet, der skal inspirere de næste 100 års madlavning. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Den klassiske røde farve har længe tilført produkterne deres egen identitet. Den nye ‘Queen of Hearts’ kollektion tilfører nu brandet nuancen, “Passion red”, der udtrykker energi, styrke og passion for at arbejde i køkkenet.

Kollektionen kommer med et dekorationsbånd med hundredevis af røde miniature hjerter, og et særligt Power Hub-dæksel på køkkenmaskinen, der markerer KitchenAids 100-års jubilæum.

Den fashionable limited-edition inkluderer et bredt udvalgt af produkter; en blender, en håndmixer, en stavblender, en el-kedel, en mini foodprocessor, en toaster og den klassiske KitchenAid køkkenmaskine. Hele kollektionen er skabt for at opmuntre endnu flere passionerede mad-entusiaster. Der er ingen undskyldning for ikke at deltage i fejringen af 100-års jubilæet gennem hele 2019, men hvis du mangler inspiration, har vi her nogle forslag på, hvad du kan prøve.

Læs også: Test – den bedste blender til frugtsmoothies

En opfriskende morgenmad

Hold en fødselsdagsbrunch for vennerne med hjælp fra KitchenAid. ‘Queen of Hearts’-kollektionen byder på en toaster og en el-kedel, som begge er perfekte til at forberede en smagfuld morgenmad. Duften af ny brygget thé og ny-toastet brød vil imponere.

Med det specielle tilbehør, der gør det mulighed at toaste hele flutes, undgår du at skulle skære dit lækre brød op i skiver. Toasteren kan klare både bagels, flutes og muffins. Og hvis du vil imponere yderligere, kan du bringe mini-foodprocessoren i spil, og lave spreads lige til at smøre på det delikate, ny-toastede brød. Det bedste er næsten, at alt tilbehør kan stilles direkte i opvaskemaskinen efter brug. Så du behøver ikke at tænke på den kedelige del af madlavningen.

Dine egne eksperimenter

Midtpunktet i den nye kollektion er stadig KitchenAid køkkenmaskinen. Den lanceres nu i den helt nye ‘passion red’-farve med unikke tilbehørs muligheder. Køkkenmaskinen kom til live i 1919, og i dag kan maskinen meget mere, end blot æltning af dej. Køkkenmaskinen giver dig mulighed for at: veje og si dine ingredienser, tilberede frisk pasta, skrælle, udkerne, og lave spiraler ud af frugt og grøntsager og meget mere. Maskinen hjælper dig hele vejen. Så rul ærmerne op, og lad kreativiteten dufte i dit køkken. Hvem ved, måske opfinder du den næste familie-favorit som kan varer de næste 100 år.

Læs også: Køkkenbordet

Fokus på sundhed

Når familie og venner hører lyden af den kraftfulde blender, ved de, at noget lækkert og smagfuldt er på vej. Men den nye blender kan du kreere de lækreste og mest farverige smoothies fyldt med sæsonens smag. Den har en 3.0 Peak HP motor, 2.6 L BPA-fri krukke og blade i rustfrit stål, som gør, at blenderen leverer optimalt hver gang. Og så en den let at betjene, så du uden besvær kan forkæle dem, du holder af.

The Queen of Hearts – kollektionen er i butikkerne fra den 1. maj 2019

Tekst  Nicole Hardt

Foto  KitchenAid