Dette er en sponsoreret artikel fra Miele A/S

Miele i 4 smukke farver

Nye køkkenprodukter fra Miele giver frihed til at udtrykke, hvem du er.

Køkkenet er husets hjerte. Det er her, vi er sammen til hverdag og fest med familie og venner, og det er her, vi ønsker at finde masser af sjæl og kan give udtryk for, hvem vi er. Heldigvis behøver vi ikke længere lade funktionalitet alene afgøre vores valg af ovn, opvaskemaskine og andre produkter, der gør hverdagen lettere i køkkenet.

Med Mieles nye generation af kvalitets køkkenprodukter kan vi nu få overlegen funktionalitet kombineret med valgmuligheder, når det gælder design, linjer, farver og æstetik. Mieles nye køkkenprodukter fås nemlig i fire smukke farver: Havannabrun, Brillanthvid, CleanSteel og Obsidiansort.

Læs også: Rengøring i køkkenet

Farvevalgene giver dig en fantastisk mulighed for at skabe dit helt eget look i køkkenet. Leg fx med kontrast mellem skabslåger og produkter eller få et dristigt, men smukt harmonisk udtryk med låger og produkter, der komplimenterer hinanden. Og få samtidig friheden til at indbygge produkterne horisontalt som vertikalt med en unik serie, der sikrer, at kun fantasien sætter grænser.

Skab lækkerier med Mieles lækkerier

I det brede PureLine-sortiment finder du et stort udvalg af indbygningsovne, dampovne, kompaktovne med mikrobølger samt glaskeramiske kogeplader. Dermed har du alle muligheder for at indrette køkkenet med de enheder og den teknologi, der behager dig, når du giver den som mesterkok i køkkenet.

20000094758.highres

Verdensnyhed! Spar plads med kombinationsprodukt

Seneste skud på stammen i PureLine-serien er damp- og mikrobølgeovnen DGM 6800 med mulighed for at gøre brug af alle dampovnens fantastiske tilberedningsmuligheder og samtidig have en fuldgyldig mikrobølgeovn med fx Popcorn-funktion, QuickStart og meget mere. Nu skal du altså ikke længere vælge den ene frem for den anden. Mieles model er den første indbygningsmodel, der både er en damp- og en mikrobølgeovn.

20000116161.highres 20000116133.highres

Gourmet-varmeskuffer, espressomaskiner m.m.

Når du alligevel er i gang med at sætte ny kulør på køkkenet, hvorfor så ikke sætte prikken over i’et med eksklusive produkter som fx de nye Gourmet-varmeskuffer, der både kan holde tallerkner og maden varm, men også kan bruges til at skabe smagfulde, møre retter med langtidsstegning? Eller hvad med en lækker indbygget espressomaskine, der ved et enkelt tryk på en knap kan tilberede alt fra en stærk og aromatisk espresso til en cremet og lækker cappuccino eller latte macchiato? Et hit ikke bare til festen, men også til de magiske stunder i hverdagen.

20000094754.highres

Mulighederne er mange, og det samme gælder designet. Mieles designere har holdt en stram linje igennem hele PureLine-sortimentet, og du kan derfor frit kombinere produkterne både vertikalt, horisontalt eller fx i et kvadrat til mange designmæssigt raffinerede løsninger.

Gå på eventyr på Miele.dk

På Mieles hjemmeside kan du læse meget mere om de mange produktfordele og se det brede udvalg af indbygningsovne mm. Du kan også kigge forbi Miele Gallery i henholdsvis Glostrup og Vejle, hvis du vil opleve Mieles produkter live. Døren står åben mandag til lørdag, hvor du har mulighed for at besøge de flotte udstillinger og lade dig inspirere. I Mieles showrooms finder du et bredt udvalg af Mieles produkter, og personalet kan tilbyde dig en grundig orientering og rådgive dig om alt lige fra produktsammensætning til indretningsmuligheder og produktpleje.

Tekst  Jamina Bæk

Foto  Miele