Smukt drikkeglas fra Kähler med historiske riller

I foråret 2017 lancerer Kähler et helt nyt drikkeglas til hverdagsbrug i den klassiske Hammershøi-serie, den populære serie af stel og accessories til hjemmet.

Med en smuk silhuet, en robust tyngde og sine karakteristiske riller er glasset en naturlig tilføjelse til det populære stel, hvor funktionalitet og æstetik møder håndværkstradition og dansk design. Glasset er velegnet til både varme og kolde drikke og vil være i butikkerne fra midt april 2017.

Hammershøi serien

Læs også: Bjørn Wiinblad lancerer lyslygte med reliefmotiv

GLAS TIL ALLE TIDER

Det nye drikkeglas i Hammershøi-serien er designet med stor respekt for den kendte kunstner Svend Hammershøi, der har inspireret designeren Hans-Christian Bauer under skabelsen af hele den populære serie. De elegante riller gør glasset behageligt at holde om og tilfører det samtidig en smuk og markant karakter, og de er med til at afbalancere glasset i både vægt og formgivning.

Om det nye Hammershøi-glas siger Hans-Christian Bauer: ”Formsproget i vandglassene læner sig op ad seriens skåle og kopper, og rillerne – der er Hammershøiseriens stærke signatur – har naturligvis en fremtrædende plads i designet. Hvor glasuren på steldelene får rillerne til at variere, er rillerne i glasset med til at reflektere lyset i materialets tykkelse, så der tilføjes et stærkt udtryk til den elegante form.”

Læs også: Fra nedslidt bungalow til moderne funkisvilla i 2 plan

Köhlers nye glasserie

MODERNE ELEGANCE

I Hammershøi-serien er rillerne fortolket på en ny og moderne måde, hvor der lægges vægt på både formgivning og kvalitet, men også på den unikke historie, der altid ligger til grund for hvert enkelt design.
”Helt fra begyndelsen af mit arbejde med at designe Hammershøi-serien har jeg været meget inspireret af Svend Hammershøis originalitet og leg med materialer. Han var en sand kunstner, som bredte sit artistiske udtryk ud på mange forskellige materialer, så at skabe et drikkeglas til serien og på den måde arbejde i et helt andet materiale end keramik faldt mig meget naturligt,” fortæller designer Hans-Christian Bauer om indførelsen af et nyt materiale i Hammershøi-serien.
Med drikkeglasset tilføjer Kähler denne sæson endnu et elegant design til den nyklassiske serie af kvalitets-design til hjemmet.

VARIANTER OG PRISER

De nye Hammershøi drikkeglas fås i en pakke á fire styks til vejledende udsalgspris 249,95 kr. Glasset rummer op til 40 cl. og måler 11 cm i højde og 7,5 i diameter.

Kähler glas

FORHANDLERE

Forhandles over hele landet i designbutikker, stormagasiner og i butikskæder som Magasin, Kop & Kande og Bahne fra midt april 2017 samt i Kählers egne flagship stores i Næstved og Aarhus og via webshoppen på www.kahlerdesign.com

Læs også: Ny designstage fra Kähler lanceres i efteråret

Tekst  Kähler Design

Foto  Kähler Design