Dette er en sponsoreret artikel fra Electrolux

Træt af madspild? Ny tilgang til køl og frys holder dine madvarer friske i længere tid

Du har sikkert allerede lagt mærke til, at dine madvarer bliver en smule kedelig og tørre efter et par dage i køleskabet. Det sker, fordi de fleste køleskabe kun har et køleelement og bruger den tørre kolde luft fra fryseren til at køle køleskabet. Og det er ikke ideelt. Men nu ændrer AEG på tilgangen med ProFresh serien, der giver dig to kølesystemer og en lang række gennemtænkte løsninger og teknologier, der får dine madvarer til at forblive friske og lækre i længere tid – så undgår du også madspild.

God og lang opbevaring af madvarer handler ikke kun om kulde, det handler i lige så høj grad om hurtig nedkøling, luftfugtighed, cirkulation og stabil temperatur. Derfor har AEG nu udviklet køle/fryseskabsserien Profresh med TwinTech-teknologi, hvor to separate køleelementer giver dig flere muligheder for at nedkøle og sikre, at dine indkøb holder længe. Samtidig med, at du får 15% mere plads end i standardmodeller, A++ energivurdering og et skab, der hverken skaber kondensvand eller rimfrost.

Læs også: Planlæg dit nye køkken

Undgå madspil og hold på den sarte smag

Den nyudviklede TwinTech-teknologi sikrer, at du opnår præcis den temperatur og luftfugtighed, som dine ingredienser skal bruge til at forblive friske, nærende og smagfulde i længere tid. De separate kølesystemer betyder, at køle-/fryseskabet hele tiden kan fungere optimalt i forhold til dine madvarer. MultiAir Flow sørger for cirkulationen og stabil temperatur i alle dele af skabet. Og fordi det ikke længere er fryserens luft, der køler køleskabsdelen undgår du den udtørrende effekt. Faktisk har uvildige laboratorietests vist, at køle-/fryseskabe med ProFresh bevarer 99 % af vandet i et salathoved i en hel uge. Og sarte madvarer som jordbær bevarer det fulde indhold af vitamin C i ti dage. ProFresh holder dem ganske enkelt friske og fulde af smag. 

madspild

Nedkøling på alle planer

Ved storindkøb bliver køle/fryseskabet ofte udfordret. Og det kan være svært at få kølet grøntsager eller frysevarer hurtigt ned. Men med AEG’s Coolmatic og Frostmatic kan du sænke temperaturen for en periode, så dine madvarer får den rette omsorg. Ved Coolmatic sænker køleskabet temperaturen til 2+ grader i 6 timer, og ved Frostmatic får du hurtig nedfrysning med ekstra 6 kuldetemperaturer over 48 timer. Dertil kommer, at du kan placere fisk og kød i separat skuffe i køleskabet med lidt køligere temperatur for længere holdbarhed.

Læs også: Rengøring i køkkenet

Frihed til at opbevare din mad, som du vil

ProFresh har 15 % større kapacitet end standardmodeller, men det optager ikke mere plads i dit køkken. Grøntsagsskuffen alene kan tage 44 liter og CustomFlex betyder, at du kan indrette dit køle/fryseskab, så det passer perfekt til jeres indkøb og dagligdag, fordi du kan rykke rundt på hylder, clips og beholdere som du har lyst. Ligesom skabets touchbetjening gør det let at have med at gøre i hverdagen. Så inviter fremtiden inden for. Den vil gøre underværker for dine madvarer.