Dette er en sponsoreret artikel fra Borup Kemi

Sådan bliver din væg klar til maling

En ny farve på væggene er en nem måde at forandre dit hjem på, og med Borup Malerens/Grundrens er du hurtigt et skridt tættere på den nye farve. Inden du maler, er det en god ide at gøre rent. Børst støvet af væggene, og vask derefter væggen med Borup Malerens/Grundrens.

Fremgangsmåde

Før der males er det vigtigt at overfladen er renset i bund for at få optimal vedhæftet. Fedtede overflader kan få malingen til at ’slippe’. Borup Malerens/Grundrens anvendes til afrensning og affedtning af malede vægge, døre, lofter m.m., før der skal males. Anvendes fortyndet med vand og påføres med klud, svamp eller børste. Der skal skylles/tørres efter med rent vand.

Grundrens

Produktet er velduftende, pH-neutralt, fuldt biologisk nedbrydeligt.

I en tyndere opløsning kan produktet også bruges som almindeligt rengøringsmiddel.

Vil du have flere gode råd fra Borup Kemi, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få samtidig Kemi-guiden med 150 gode råd – ganske gratis!

Du kan tilmelde dig her

Borup Kemi

Borup Kemi er Danmarks største producent/tapperi af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandlen samt en af de store leverandører til DIY-markedet. Produktionen i Borup omfatter både flydende -og pulverprodukter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller sortimentet mere end 3.000 forskellige varianter. Gennemsnitligt står der altid 3 produkter fra Borup i en dansk husholdning.