Dette er en sponsoreret artikel fra ALUX A/S

AluxMarkisen giver dig et fantastisk uderum

AluxMarkisen er et godt bud på markiseløsninger, der passer til de fleste terrasser og afskærmningsbehov

En markise er praktisk, når du trænger til skygge på de varme sommerdage, eller når duggen falder på de sene sommeraftener. Den skaber et uderum på din terrasse uden vægge, støtteben eller lignende til at forstyrre udsynet.

AluxMarkisen laves i 4 størrelser, og direktør Bill Jensen fortæller hvorfor: ”Mange efterspørger en færdigløsning i standardmål, hvor de kan få den gode kvalitet, som Alux er kendt for, men til en god pris, derfor har vi designet 4 standardmarkiser i de mest efterspurgte mål. Det er vigtigt for disse kunder, at forarbejdet er gjort, og at de får en gennemarbejdet løsning, der er nem at gå til, og det får de med en AluxMarkise.” Hent brochuren med markiser her. Eller gå til hjemmesiden www.alux.dk.

Læs også: Gør nye huse beboelige med markiser

Reguler temperaturen inde i huset med solafskærmning udvendigt

Hvis du vil have størst muligt udbytte i forhold til varmeregulering, skal solafskærmningen helst monteres udvendigt. Indvendig afskærmning som gardiner og persienner skygger fint nok, men solens stråler afgiver virkelig meget varme gennem vinduernes glas, og varmen spreder sig til andre rum i huset.

Det kan du undgå ved at placere din solafskærmning ─ fx en markise ─ på den udvendige side af vinduet. På den måde reduceres varmepåvirkningen faktisk med op til 90%, og det bliver pludselig meget lettere at justere temperaturen inde i huset.

Et andet problem kan være, at solens stråler hurtigt kan blege tæpper og møbler, hvis der ikke skærmes af. Med en markise kan du skærme for de direkte stråler, men du bibeholder lysindfaldet i rummet og får altså masser af lys ind, uden at solen blænder eller bleger unødigt.

Samtidig får du en hyggelig oase udendørs til grillaftener, familiehygge, afslapning osv. Derfor er denne form for solafskærmning ideel for de fleste.

Læs også: Gør nye huse beboelige med markiser

Det bliver ikke enklere at købe en markise

AluxMarkisen er populær blandt husejere af flere grunde. Den enkle tilgang og det begrænsede udvalg gør det naturligvis overskueligt, og du har markisen hjemme på terrassen få dage efter bestilling. Derudover får du en markise med en meget stærk og stabil konstruktion med knækarme, der kører markisen ud og holder dugen i spænding. Armene ligger helt oppe under markisedugen, og du har derfor et enormt stort frirum at bevæge dig i nedenunder. De stærke arme har en levetid på op til 25 år, så med en AluxMarkise er du godt dækket ind i mange år.

Her kan du se andre typer solafskærmning til boligen