Dette er en sponsoreret artikel fra Viking Markiser

Få flere magiske sommeraftener med en markise

Der er intet som at sidde ude på en dejlig sommeraften, men når duggen falder, er festen ofte forbi. Det bliver ganske enkelt for koldt. Men med en markise på terrassen eller altanen kan du få både skygge på varme sommerdage og forlænge de magiske danske sommeraftener.

Det danske klima er ofte en smule barsk og uforudsigeligt. Men netop derfor sætter vi endnu større pris på de stunder, vi har udenfor. Det er som at få feriestemning foræret, og dermed er der også al mulig grund til at tage alle midler i brug for at forlænge stunderne udendørs.

Unknown-1

Hold varmen ude og inde

En markise skærmer ikke blot for solen, forlænger sæsonen og gør varme sommerdage behagelige inde som ude. I private hjem er en værdsat funktion faktisk, at markisen holder på varmen på terrassen og giver ekstra aftentimer i det fri. Ligesom lidt småregn ikke længere behøver at sætte en stopper for en god aften ude, og så er det en nem løsning. Markiser fylder minimalt, når de er rullet ind, og når de er rullet ud skaber de et naturligt rum nedenunder, der inviterer til at slappe af og nyde livet.

Læs også: Overvejer du et udekøkken?

Dansk design til danske forhold

Viking Markiser har designet og leveret markiser fra fabrikken i Stenløse siden 1945. Hos firmaet har man særlig fokus på at designe markiser, der kan holde til det danske klima. Derfor har alle profiler og beslag maksimal tykkelse, så de kan holde til de usædvanlige nordiske kastevinde. Ligesom dugen er tyk og imprægneret, så den kan holde selv i kystnære områder, hvor luften ofte er saltholdig. Og så kan de selvfølgelig holde til en god vask med Sulfo og en børste, hvis det bliver nødvendigt.

Glade ejendomsmæglere

En markise er ikke kun en investering i en længere udendørssæson og lange magiske sommeraftener på terrassen. Det er også en investering i fremtiden. En bolig med en markise er ganske enkelt lettere at sælge end en bolig uden! En bolig med en markise emmer mere af sommer, hygge og gode stunder end en bolig uden.

Det er om noget vigtigt for os danskere.

DIGITAL CAMERA

Gratis rådgivning og tilbud

Går du med tanker om at tilføje en markise til altanen eller terrassen, kan du bestille rådgivning og tilbud ganske gratis og uforpligtende hos vikingmarkiser.dk. Her kommer en konsulent forbi, måler op og giver idéer og rådgivning om, hvad der kan lade sig gøre og viser eksempler på mulige løsninger og medbringer selvfølgelig farveprøver og design på dug. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan med sikkerhed få en løsning, der harmonerer flot med din bolig, ligesom du har frihed til at være dristig og vælge en markise, der står i skarp kontrast.

Alle markiser kan være manuelle eller elektriske og tilsluttes timer og en sol- og vindvagtssensor, hvis du også benytter markisen til at beskytte møbler og andet nedenunder, når solen står på og du ikke er hjemme

Se mere på www.vikingmarkiser.dk

Tekst  Jamina Bæk

Foto  Viking Markiser