Dette er en sponsoreret artikel fra Kvalitetsmarkiser.dk

Gør nye huse beboelige med markiser

Solafskærmning er ikke – kun – et spørgsmål om luksusliv på terrassen. For mange boligejere handler det om basal komfort. Det gælder ikke mindst i helt nye huse.

Når solens stråler brager ud af himlen og videre ind gennem vinduerne i vores hjem, bringer de i sagens natur store mængder varme med sig. Og selv om det som udgangspunkt er en god ting, så har en skyggeside vist sig. Særligt i nyere byggeri, hvor der er mange – ofte store -vinduer og isoleringen er i top: Her bliver varmen nemlig hængende, og det kan uden effektiv solafskærmning gøre boligen ganske ubeboelig i sommerhalvåret – ikke mindst om natten, hvor de fleste foretrækker kølige omgivelser. Her oplever mange, at soveværelset, der tit er placeret på førstesalen, kan være næsten umuligt at opholde sig i efter en lang dag med sol på huset.

– Desværre kan man ikke skrue op og ned for solens styrke, men med effektiv solafskærmning det kan det lade sig gøre at styre, hvor meget varme, der kommer ind, siger Rico Ludvigsen. Han driver virksomheden Kvalitetsmarkiser.dk, der leverer professionel solafskærmning til både virksomheder, institutioner og private boligejere.

Kvalitetsmarkiser.dk Faldarm

Praktisk og eksklusiv

Han fremhæver netop problemer med varmen som en af de vigtigste grunde til at beskæftige sig med solafskærmning.

– Vi gennemførte sidste år en kundeundersøgelse, hvor vi spurgte, hvorfor kunderne havde brug for en markise. Her var muligheden for at kunne styre varmen inden døre helt klart vinderen, forklarer han.

På andenpladsen kom muligheden for at kunne forlænge de lyse sommeraftener på terrassen, hvor en god markise sikrer både læ og eksklusiv hygge-stemning. Også efter duggen er faldet, og man endnu ikke har lyst til at trække inden døre.

– Noget af det sjove ved at arbejde med markiser er, at når folk først har oplevet, hvad en markise kan, så opfatter de den som helt uundværlig, siger Rico Ludvigsen.

Læs også: Monster markiser

Kvalitetsmarkiser.dk Sunline

Øger husets salgsværdi

Udover de oplagte fordele – at markisen skygger for sol og beskytter mod regn og dug – så kan den rigtige markise også være med til at øge værdien af en bolig. Mange boligsælgere undervurderer således værdien af de “små” ting, der gør boligen unik.

Her giver en markise eksempelvis mulighed for at få optimalt udbytte af husets uderum – samtidigt med at indeklimaet bliver bedre.

Dermed oplever mange, at en investering i en markise af god kvalitet ofte er mere end pengene værd. Både i forhold til boligens komfort, den generelle herlighedsværdi og som salgsargument, når nye ejere til ejendommen skal findes.

Læs også: AluxMarkisen giver dig et fantastisk uderum

Vigtigt: Køb skræddersyede løsninger

Inden du kaster sig ud på markedet for solafskærmning og markiser, er der dog en række ting, som det er vigtigt at overveje.

Først og fremmest skal du overveje, hvilket behov markisen skal løse. Dernæst er det afgørende, at det endelige produkt passer til huset. Både i forhold til udseende og størrelse. Endelig er det vigtigt, at du vælger et produkt af høj kvalitet, der er bygget til det særlige nordiske klima.

– Vi har valgt, at vi kun sælger løsninger, der er unikt tilpasset det enkelte hus eller ejendom. Dermed får kunden sin helt egen løsning fremstillet på mål og opsat af professionelle montører, forklarer Rico Ludvigsen.

Kvalitetsmarkiser.dk Trendline

Se bud på løsninger på Kvalitetsmarkiser.dk

Kvalitetsmarkiser.dk importerer produkter direkte fra nogle af vesteuropas bedste producenter fra Tyskland, Holland, Belgien og Østrig. Dermed kan virksomheden garantere langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet – Uanset om der er tale om markiser, solafskærmning, terrasseoverdækninger, mørklægning eller andre gennemtænkte løsninger fra kvalitetsmarkiser.dks store produktkatalog.

På siden Kvalitetsmarkiser.dk findes blandt andet et stort inspirationsgalleri, hvor man kan se et udvalg af de forskellige markise-løsninger, som de ser ud, når de er monteret – se det her: http://kvalitetsmarkiser.dk/referencer

Læs også: Markiser og pergolaer – jagten på det perfekte uderum