Dette er en sponsoreret artikel fra Alux A/S

Markiser og pergolaer – jagten på det perfekte uderum

Outdoor Living er det nye buzz ord, når vi snakker hus og have

Selvom Danmark byder på meget skiftende vejr, så vil vi danskere faktisk rigtig gerne være ude –eller i hvert fald nyde nogle af de goder, som udelivet giver os i form af lys, varme og luft.

Skinnemarkise, zip screen, pergola – du kan få det, som du vil have det

Der er efter hånden kommet rigtig mange gode løsninger påmarkedet til uderummet og udelivet. Både udekøkkener, grill-udstyr og møbler i holdbare materialer er meget efterspurgt. Men det danske vejr kræver ofte, at vi er nødt til at tage nogle forholdsregler i form af overdækning, sådet er behageligt at være i vores personlige uderum såmeget som muligt. Og her er mulighederne også mange.

Faktisk er det kun fantasien (og din økonomi), der sætter grænsen for, hvad du kan få af overdækning til dit drømmeuderum. Den mest traditionelle løsning –og også den billigste – er markisen. Se markiser her. Og en markise er faktisk også meget praktisk i de fleste tilfælde. Den er meget fleksibel og kan køres ind og ud efter behov, og den kan benyttes til at skygge på vinduerne og forhindre overophedning, såvel som til overdækning ude på terrassen. I dag kan du få markiser, der er så stærke og vindstabile, at de kan benyttes i meget skiftende vejr.

Markisen har dog sine begrænsninger, såvil du have et uderum, der virker 24/7 og står fast i al slags vejr, så skal du bevæge dig over i de løsninger, man kalder for pergolaløsninger, skinnemarkiser eller zip screens som overdækning på et fast glastag eller anden fast konstruktion. Og her fås lige så mange forskellige designs, som der gør med markiserne.

Læs også: AluxMarkisen giver dig et fantastisk uderum

Outdoor Living fra Alux – solafskærmning i alle afskygninger

Alux A/S er et dansk solafskærmningsfirma, som kan tilbyde både skinnemarkiser og zip screens på overdækninger samt pergolaløsninger og meget mere. Alux har mange års erfaring med løsninger til det danske marked og kender vigtigheden af at levere holdbare og vindstabile løsninger. Og du kan få det, som du vil have det. Du kan få bevægelige lameller, der kan åbnes og lukkes efter behov. Du kan få zip screens i siderne, som skærmer for vinden. Du kan få glasafskærmning, mørklægning, knækarmsmarkiser, lodrette screens, skyderammer osv. Alle løsninger produceres efter dine ønsker og grundig opmåling, sådet færdige uderum passer helt perfekt til dig.

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak med en konsulent hos Alux. Sammen finder vi ud af, hvilken løsninger, der passer bedst til dig. www.alux.dk

Læs også: Vil du have de bedste råd til køb af markise?