Dette er en sponsoreret artikel fra Moogio

Sæt en unik farve på din markise

En markise er mere end bare skygge og læ for vind og vejr i den gode krog på terrassen. Det er en unik mulighed for at skabe et helt særligt lys og ’rum’, der sikrer, at du nyder hver eneste stund. Moogio.dk viser vejen med farver, der sætter scenen og løfter sommerhumøret.

Mange har allerede prøvet at tage et par solbriller på og oplevet, at farven i glasset automatisk skaber følelsen af sommer. Man bliver glad med det samme. Sådan er det også med markiser. En hvid eller en grå skaber bare skygge, mens en markise med fx gul, grøn eller orange dug skaber et helt særligt lys, der får terrassen til at emme af sommer uanset vejret.

Læs også: Gør nye huse beboelige med markiser

Kulør på terrassen

Ved fx at vælge en klassisk sommerfarve som gul, grøn eller orange på markisedugen, bliver lysskæret under markisen automatisk farvet. Det er ideelt til at skabe følelsen af et afgrænset rum og farven inviterer med det samme nedenfor.

Her vil den grønne skabe en lidt mere kølig, men afslappende tone, der forstærker kontraster og giver en naturlig farveopfattelse, mens den gule/orange fx vil skabe en varm tone, der fremhæver detaljerne. Samtidig vil de dæmpe lyset mere end en hvid markisedug, så øjnene kan slappe bedre af. Og så er en farvet dug et moderne og modigt valg, hvor farven kan fungere som kontrast til boligen. Se de mange spændende farver og løsninger hos den danske leverandør Moogio.

Grøn markise

Forlæng sommeren

En markise er en ideel måde at få mest muligt ud af den danske sommer. I kan rulle den ud, når solen brænder, eller regnen falder og frem for alt før duggen falder, så I kan nyde de lange sommeraftener under markisen. En markise skaber et helt naturligt rum og den holder på varme som hygge i mange år frem, hvis du vælger den rigtige løsning.

Læs også: En markise er genvejen til skønne stunder udendørs

Vælg det gennemtænkte

Selvom vi ikke altid har den bedste sommer, så er den danske sommer altid krævende. De mange kystnære områder sætter krav til stel og dug, der skal kunne modstå salt, sand, vand og kastevinde. Mange byger kan samtidig gøre det svært at tørre markisen, mens den er ude og når solen er der, er den stærk og kan blegne farver. Hos Moogio har de allerede taget hensyn til disse forhold. Her får du den mest lysægte dug på markedet, der er tyk og hvor banerne er svejset sammen, så det ikke regner gennem syningerne. Her er stel og dug stærkt og nanobehandlet, så det kan modstå snavs og skidt, ligesom dugen, der er ØKO 100 certificeret, kan tåle at tørre i selve kassetten.

Tilpasset til mindste detalje

Hvor stor, hvorhenne, i hvilken farve og med hvilket fald? Det er ikke helt nemt at vælge den rigtige løsning. Lige nu kan du få håndværkerfradrag til arbejdet med din nye markise og med Moogio kan du heldigvis læne dig op ad lang og omfattende erfaring med at finde frem til den rette markiseløsning. Se deres store udvalg og book et gratis og uforpligtende besøg på moogio.dk

Læs også: Markiser – skærm for både sol og regn