Dette er en sponsoreret artikel fra engelbert strauss

Arbejdstøjets sikre vinder

En af verdens førende leverandører af workwear og sikkerhedssko går forrest i bestræbelserne på at kombinere slidstyrke med stil, så brugerne ikke bare føler sig godt tilpas men også fremstår knivskarpt.

Hvad enten du bruger arbejdstøj og ditto fodtøj i forbindelse med job eller fritidsprojekter, ved du, hvor mange faktorer der skal være på plads, før du for alvor er tilfreds.

Pasform, pris og komfort skal gå op i en højere enhed, og hver enkelt del skal kunne tåle at blive udsat for hård behandling hver dag gennem mange år.

Sidstnævnte kræver, at der i tilblivelsen af de enkelte designs er tænkt kvalitet helt ned i mindste detalje, og det er lige præcis, hvad engelbert strauss har specialiseret sig i gennem fire generationer.

Seje råvarer til hårde opgaver

Familievirksomheden med hovedsæde i Tyskland bruger udelukkende de bedste materialer i fremstillingen af sine produkter og udvikler endda egne stoffer til beklædning, der skal kunne modstå en særlig høj grad af slitage eller imødekomme særlige krav til bevægelsesfrihed.

Inden vævningen af tøjet påbegyndes, farves trådene, og allerede her starter den første kvalitetskontrol direkte ved maskinen.

I forbindelse med tilskæring og sammensyning af stof foretages der ny kontrol, og den procedure gentages, lige indtil det færdige design ligger klart til at komme på arbejde.

Godt klædt på fra top til tå

engelbert strauss har lige siden starten arbejdet ud fra en filosofi om, at man ville kunne tilbyde kvalitetsarbejdstøj til en attraktiv pris, og at man ville være i stand til at dække det totale behov for alle fag og brancher.

Det har resulteret i, at man til stadighed har været på forkant med markedets ønsker og forventninger, sådan at man i dag råder over en særdeles omfattende produktpalet, der indeholder alle former for jobrelateret beklædning lige fra t-shirts til vandafvisende bukser, sikkerhedssko, termotøj, arbejdsbukser og termokedeldragter.

Se det store udvalg af arbejdstøj fra engelbert strauss her

Spar på smarte designs

En væsentlig del af idegrundlaget hos engelbert strauss manifesterer sig også i, at samtlige designs og kollektioner skal udbydes til en pris, som ikke bare er konkurrencedygtig, men også blandt markedets absolut mest attraktive.

Det har medvirket til at sikre virksomhedens produkter stor popularitet hos fagfolk over hele kloden, som kan vælge og vrage blandt en række store kollektioner.

Samtidig kan de være sikre på, at de er optimalt beskyttet, og at de tager sig såvel præsentabelt som tidssvarende ud.

På den måde bidrager tøj og sko fra engelbert strauss også til at give brugerne en stærk signalværdi udadtil.