Få professionel rådgivning i forbindelse med nybyggeri eller renovering

I forbindelse med nybyggeri eller renovering er der meget at tage højde for

ikke mindst under det juridiske aspekt. 

Står du som boligejer overfor juridiske spørgsmål, som du har brug for rådgivning omkring, er der hjælp at finde hos det sjællandske TVC Advokatfirma. Her står de nemlig klar med dygtige jurister, som er kompetente indenfor dette specifikke område.

Behovene kan se forskellige ud, når det gælder vejledning til de juridiske aspekter omkring bolig. Er du som boligejer eksempelvis i gang med renovering eller opførsel af en bygning, er der en række regler, der gør sig gældende, som man er nødt til at tage højde for i sin planlægning. Her kan det være en god idé at sparre med en specialiseret advokat, da en sådan vil kunne hjælpe med at bevare det juridiske overblik – eksempelvis omkring regler ved momsafgifte eller om selve ombygningsarbejdet. Har man en kompetent advokat med sig, kan man undgå grimme overraskelser, som i sidste ende kan sænke arbejdsprocessen og skubbe både tidsplan og budget. Også når man vælger at leje en bolig ud, er der vigtige forhold at tage stilling til – både som lejer og udlejer- når man eksempelvis skal forhandle vilkår og underskrive kontrakt.

Kompetent og løsningsorienteret rådgivning

TVC Advokatfirma startede op i 1988 og har siden da været i vækst. Fra at være én advokat og én sekretær er de nu mere end 120 ansatte, som er fordelt rundt omkring i landet og beskæftiger sig med danske såvel som internationale virksomheder og privatpersoner indenfor en lang række fagområder.

Hos TVC Advokatfirma er der et stort fokus på fagkyndighed, og derfor har de forskellige ansatte hver deres specifikke fagområde, som de beskæftiger sig med. På den måde er det muligt at favne bredt, og derfor står TVC Advokatfirma også klar med nyttig viden og kompetent rådgivning for dig som boligejer. Ved at tage udgangspunkt i den enkelte kundes specifikke kontekst og behov, har TVD Advokatfirma hjulpet et utal af virksomheder og privatpersoner gennem forskellige juridiske spørgsmål omkring bolig.

Klik her og læs mere om TVC advokatfirma og hvad de kan gøre for dig.