Dette er en sponsoreret artikel fra Living House Copenhagen A/S

Fra boligdrøm til drømmebolig

Hos Living House Copenhagen A/S forener man det bedste fra to verdener ved at tilbyde arkitekttegnede huse, der lader kunderne være med hele vejen fra planlægning til færdigt projekt og drømmebolig.

At købe hus udgør en af de største investeringer, de fleste mennesker kommer til at foretage i løbet af livet. Forud er gået en lang række overvejelser og en intensiv søgen efter det hjem, der skal danne en tryg ramme om vores tilværelse. Både økonomiske og følelsesmæssige faktorer spiller ind, og i sidste ende skal de alle sammen ende op med et tilfredsstillende resultat på bundlinjen.

Selv når man har pejlet sig ind på det hus, der tangerer drømmeboligen, er der dog gerne flere ting, man kunne have ønsket sig anderledes, da man i sagens natur hverken har haft indflydelse på designet eller opførslen. Ofte vil man desuden opleve, at man overtager et hus, der er utidssvarende med hensyn til energiforbrug, og som der skal bruges uhensigtsmæssigt mange penge på vedligeholdelse af.

Living House boligdrøm

Den fuldendte familiebolig

Grimme overraskelser i form af slitageskader er også et velkendt fænomen, men bekymringer og ærgrelser behøver ikke nødvendigvis at følge med i købet.

Gennem Living House Copenhagen A/S kan man nemlig på bare seks måneder få opført et arkitekttegnet enfamilieshus, som man selv har været med til at indrette fra første færd.

Husene hedder Funkis og Atrium, og de er udtænkt af Kim Utzon og Jeppe Utzon, hvis efternavn langt de fleste danskere vil nikke genkendende til.

Se flyvefærdige Funkis og oplev Atrium på tæt hold. Læs mere om materialerne.

Karakteristisk for begge modeller er det, at kunden i samarbejde og synergi med arkitekten Jeppe Utzon i Living House Copenhagen A/S kan påvirke processen i tilblivelsen og skabe den ønskede, nøglefærdige løsning ud fra en lang række forskellige parametre. Disse parametre tager ikke bare højde for de skrappe krav i dagens bygningsreglement, men udvikles også med fremtidssikring for øje.

I løbet af skitseringsfasen afgør kunden blandt andet, hvilke sider der skal pege mod hvilke verdenshjørner på grunden, hvor væggene skal være placeret indenfor, og hvilke materialer der i øvrigt skal præge hjemmet.

Living House Copenhagen A/S tilbyder såvel standard- som tilvalgsløsninger, og kunden kan selv tilføje yderligere alternativer, så længe de kan godkendes af entreprenøren og Jeppe Utzon.

Rent indretningsmæssigt er der i det hele taget tale om stor frihedsgrad, uden at det influerer på prisen.

Læs også: Antallet af bolighandler er steget med over 10 procent

Living House boligdrøm

Sparringspartner med stærke referencer

Dermed kan kunden se sine ønsker komme til live på arkitekternes PC-skærme, inden byggearbejdet påbegyndes, og det er kun fantasien samt fysikkens love, der sætter grænser.

Efter at skitseprojektet er færdiggjort, tilpasses den endelige pris, som ikke bare inkluderer et indflytningsklart og helt unikt hus, men også honorarer til underentreprenører samt 10-årig byggeskadeforsikring og øvrige projektrelaterede udgifter.

Læs også: 7 geniale terrasser

At denne form for boligkøb boomer, understreges i høj grad af travlheden hos Living House Copenhagen A/S.

Virksomheden har ordrebogen godt fyldt op og nyder da også ry som en visionær og effektiv leverandør, der er kendt for høj faglighed i alle led og for at holde, hvad man lover.

Se de konkurrencedygtige priser.

Living House boligdrøm

Succesen er i hus

“Jo, det går rigtig godt,” fortæller projektchef Martin Linder-Madsen fra Living House Copenhagen A/S.

“Kunderne finder det på den ene side betryggende, at vi opererer ud fra nogle gennemprøvede bygningsprocesser med faste, velkvalificerede teams, og at vi på den anden side tør tænke og handle ud af boksen for at sikre dem deres eget hus i helt bogstavelig forstand.”

Den kombination har hidtil resulteret i en bred vifte af nyskabende og eksklusive boligløsninger spredt over hele Sjælland.

Al sandsynlighed taler for, at trenden og tendensen fortsætter.