Dette er en sponsoreret artikel fra Nybyggerbasen

Går du – også – med drømme om at bygge nyt?

Der er rigtig mange af os, der drømmer om at bygge nyt

Imidlertid gør de mange byggefirmaer det svært at vælge, hvem, der skal bygge drømmehuset. Dét hjælper Nybyggerbasen.dk dig med at finde ud af.

Det kan være en både miljømæssig og økonomisk fornuftig beslutning at bygge nyt fremfor ”at købe gammelt”. Det har rigtig mange danskere allerede fundet ud af. År 2017 tegner til at blive endnu et rekordår for byggebranchen, og – skal man tro prognoserne – bliver 2018 ligeså.

Meget beklageligt er det praktisk talt umuligt at finde vej i ’entreprenørjunglen’. Huse, priser og vilkår minder om hinanden – og byggefirmaernes økonomi er ikke til at forstå. Det er dét problem, Nybyggerbasen.dk har besluttet sig for at løse.

Overblik og gennemsigtighed

Nybyggerbasen.dk finder du information og stamdata om mere end to tredjedele af Danmarks byggefirmaer. Og masser af billeder. Målet er at skabe overblik og gennemsigtighed over de mange muligheder, man har, når man skal vælge sin kommende byggepartner.

Ved at samle alle informationer på ét sted, kan brugeren let holde huse og byggefirmaer op mod hinanden. Den første ’grovsortering’ klarer hjemmesiden let for en – alt du skal gøre er at indtaste den ønskede husttype og dit postnummer.

Gratis hjælp til alle

Det koster ingeting at bruge Nybyggerbasen.dk. Idéen er, at det skal være en gratis service for alle, som byggefirmaerne er klar til at honorere, hvis det skaber salg. Med andre ord: ”En Momondo for byggebranchen”.

Holdet bag hjemmesiden hjælper brugerne med at finde den rette byggepartner. Kriterier og krav til drømmehuset bliver holdt op mod deres kendskab til markedet. Alt der skal gøres herefter, er at arrangere et møde med de respektive byggefirmaer. Dét hjælper de naturligvis også med.

Går du med nybyggerdrømme, er Nybyggerbasen.dk således din genvej til en hurtig og mere enkel granskning af markedet. Besøg deres hjemmeside eller tag kontakt til dem – de tager gerne en uforpligtende snak om dine muligheder.