Så var det tid til at opdatere vores lille sandkasse, den var simpelhen blevet slidt ned. Nu var det om, at få den pillet ned og så ellers i gang med at bygge en ny.

Min kone Helene syntes, at sandkassen skulle være 200cm x 120cm og 2 terrassebrædder i højden (24cm), så vi tog en tur i det lokale byggemarked, hvor de havde tilbud på terrassebrædder og fik købt godt ind.

Det er jo ikke så svært at bygge en sandkasse eller en firkant, så det var bare i gang. Personligt synes jeg, at det ”trælse” er at vatte ud, så det kommer til at se godt og lige ud, og så svigerfar ikke får ondt i øjnene;-)

IMG_6071

Efter at kassen er bygget op, er der lavet en kant ovenpå – også af terrassebrædder. Og til sidt et låg, så ikke der kommer en kat der tror, den har fået ny kattebakke.

IMG_6157

Låget er lavet af høvlede hegnsbrædder, da de er meget lettere end terrassebrædder. Låget skal jo løftes ofte, så et let låg er at fortrække.

Jeg har monteret et pvc dug i bunden så ikke sand og jord bliver blandet.

IMG_6156

God dag her fra haven.

Ps:
Nu var det en sandkasse jeg byggede, men det kunne jo ligeså godt være et højbed: Så skulle der bare have været et ekstra stykke træ på i højden.

IMG_6155

Tekst  Joen Slyngborg Myrtue

Foto  Joen Slyngborg Myrtue