Dette er en sponsoreret artikel fra EDC

Boligsalg: Find værdien af din bolig

Hvad er din bolig værd?

Det er ét af de spørgsmål, du skal finde svar på, før du sætter din bolig til salg. Der skal tages hensyn til rigtig mange faktorer, når man skal beregne boligens værdi, hvorfor det kan være en god idé at få kompetent hjælp. Denne artikel vil gøre dig klogere på, hvordan du finder værdien af din bolig.

Bestil en professionel salgsvurdering

Hvad enten du ønsker at sælge her og nu, eller du først vil sælge om ét eller to år, så kan du med fordel bestille en professionel salgsvurdering. Det er nemlig alfa omega, at du får et realistisk indblik i, hvad din bolig er værd. Du bør i den anledning tage kontakt til en kompetent ejendomsmægler, der har specialiseret sig i at udføre salgsvurderinger.

I dag er der flere ejendomsmæglerfirmaer, som tilbyder gratis salgsvurderinger og salgstjek. Du kan med fordel benytte dig af disse tilbud, hvis du kan se fornuften i at få udført en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Foruden at blive præsenteret for boligens salgsværdi kan du også få beregnet den forventede salgstid. En ejendomsmægler kan tilmed komme med en lang række kvalificerede bud på, hvordan du kan forøge værdien af din bolig forud for et salg. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan gøre for at øge værdien.

Såfremt du har svært ved at vurdere, hvor meget dit hus er værd, så få en vurdering af dit hus her. Det tager 2 minutter at udfylde formularen på siden.

Udlej din bolig under salg

Der er nogle boliger, som bliver afsat med det samme, mens andre boliger er til salg i flere år, før de bliver solgt. Det er umuligt at sige noget om, hvor længe der går, før du får solgt din bolig, men det vigtigste er, at du bevarer din tålmodighed og din tro på, at køberen nok skal melde sig snart.

I øjeblikket er udlejning under boligsalg meget in, så måske er det også en god mulighed for dig? Du bør dog for din egen skyld tale med din ejendomsmægler eller en anden fagperson, før du udlejer din bolig, da der er mange faldgruber. Det er bl.a. meget vigtigt, at du sætter en tidsbegrænsning på lejen, så der ikke opstår en konflikt med en lejer, som ikke ønsker at forlade boligen igen.

Tænker du, at det er fornuftigt at udleje din bolig, mens du leder efter en køber, så bør du først og fremmest bestille et gratis udlejningstilbud. Har du brug for professionel hjælp, så klik her for EDC lejeboliger.