Dette er en sponsoreret artikel fra AL Bank og Brdr. Sørensen

Går du med flyttetanker?

Hvis du føler, du er nået dertil i dit liv, hvor det er på tide at købe bolig og for alvor etablere dig, så går du både en spændende og nervepirrende tid i møde. Et hus- eller lejlighedskøb er nemlig ikke noget, der bliver gjort fra den ene dag til den anden, og det er en stor økonomisk beslutning, uanset om du er førstegangskøber eller har prøvet det før.

Når du skal ud og købe ny bolig, så er det altid en god ide først og fremmest at tale med en bank, der kan rådgive og vejlede omkring dine muligheder. Her kan du få lagt et realistisk budget ud fra din økonomi, hvorefter du kan begynde at drømme om din næste bolig. Arbejdernes Landsbank hjælper dig med at finde den rette løsning til lige præcis dig og dine behov, så du trygt kan gøre dig et boligkøb velvidende, at der er er taget højde for alle de væsentlige ting i processen. På deres hjemmeside kan du lave en vejledende beregning af, hvad du som udgangspunkt kan købe for – dog er du nødt til at lave en personlig aftale med en rådgiver, for at få den helt korrekte beregning. Klikker du ind på www.al-bank.dk/privat kan du læse meget mere om, hvad de kan gøre for dig.

Shop nyt til hjemmet

Nye møbler eller nyt interiør til hjemmet er altid et hit. Lige meget om du er flyttet i ny bolig eller ej, så kan man altid finde en god undskyldning for at købe nyt til indretningen. Online kan du finde et hav af inspiration og webshops, der sælger lækkert og stilfuldt interiør. Hos Brdr. Sørensen kan du lade dig forføre af luksuriøse brands i form af både møbler, belysning, opbevaring, tekstil og accessories. Leder du efter noget, der kan sprede varme i de kommende, kolde og mørke vintermåneder, så bør du købe nogle lysestager, der kan stå i vindueskarmen og sprede både varme og hygge. Se fx de populære Kubus lysestager, der fås i flere forskellige farver, så du kan vælge netop den, der passer allerbedst ind i din indretning derhjemme. Med den ikoniske Kubus lysestage stående hjemme i stuen sikrer du både vinterhygge og æstetisk design på samme tid. Skynd dig at klikke den hjem!