Dette er en sponsoreret artikel fra Net1

Internet der virker, hvor andre giver op!

Hos Net1 arbejder man ud fra en målsætning om, at alle i Danmark skal have adgang til ordentligt internet, uanset hvor man befinder sig.

For langt de fleste i tætbefolkede områder er det en selvfølge, at man kan komme på nettet når som helst, og at man til stadighed har en stabil forbindelse.

Sådan forholder det sig dog langtfra, når man befinder sig på den anden side af byskiltet.

Kan man i det hele taget kommet på nettet, oplever man ofte mange og lange, frustrerende udfald, men sådan behøver det ikke at være.

“Naturligvis bør folk kunne komme og forblive på nettet, ligegyldigt hvor de befinder sig,” pointerer administrerende direktør i Net1, René Kappelgaard, som endda lover effektiv dækning uden for bygrænsen.

“Vores sendemaster rækker op til 10 gange længere end andre udbydere, og dermed behøver ingen længere at finde sig i mangelfuldt internet.”

Ingen binding

Når Net1 er i stand til at yde den service, skyldes det, at deres netværk kører på 450 Mhz-båndet, hvilket vil sige, at man bruger det oprindelige mobilnet, hvis helt store force var og er rækkevidden.

Frekvensen er også anvendt i USA og Asien, hvor man i sagens natur opererer med langt flere tyndtbefolkede områder og større geografiske afstande end herhjemme.

“Vi henvender os først og fremmest til mennesker, der holder af at leve uden for storbyens stress og jag, men som ikke vil have problemer med at være online,” siger René Kappelgaard.

“Desuden hylder vi princippet om, at det skal være nemt at være telekunde, og at man ikke skal tvinges til at slås med uigennemskuelige vilkår eller lange bindingsperioder.”

Oplev forbindelsen risikofrit

Hos Net1 tilbyder man netop nu oprettelse og levering af mobilt bredbånd med ubegrænset data, uden at folk skal have penge op af lommen.

“Der er jo ingen grund til at gøre tingene mere komplicerede, end de reelt er,” smiler René Kappelgaard.

“Så vi leverer stærke produkter til lave priser på en særdeles gennemskuelig måde.”

Oprettelse og levering fra Net1 koster 0,- kroner, og man sparer således 279,- kroner i forhold til vejledende normalpris.

Net1 opererer ikke med fast bindingsperiode, og skulle kunden mod forventning være utilfreds, har vedkommende 14 dages fuld returret. Desuden kan aftalen til enhver tid opsiges med et varsel på løbende måned plus 30 dage.

Man kan være lige så mange brugere online, som man ønsker, og takket være Net1’s kraftige dækning har det ingen betydning, om man befinder sig til lands, til vands eller i luften.

Tank op med ubegrænset data

I forbindelse med muligheden for at få adgang til internettet overalt, kan Net1 også levere mobilt bredbånd fritid, der kan tankes op.

Man bestemmer selv, om man vil have onlineadgang med ubegrænset data i 24 timer, 48 timer eller syv dage, og man slipper for at betale dataabonnement, da man udelukkende svarer afgift for den tid, man tilbringer på nettet.

Net1 den eneste aktør på markedet, som udbyder mobilt bredbånd med ubegrænset data, der kan vælges i en optankningsversion, og som er særdeles velegnet i eksempelvis sommerhuset, campingvognen eller båden.

På dette produkt er der netop nu 199,- kroner i oprettelse at spare, ligesom leveringen er gratis.

Besøg hjemmesiden www.net1.dk, hvor det både er muligt at bestille og at læse nærmere om de forskellige produkter.

internet