Dette er en sponsoreret artikel fra Advokatgruppen og Suzuki

Skab det perfekte hjem med styr på alting

Der kan være mange ting at få styr på, når der skal skabes et trygt og skønt hjem

Først og fremmest skal der indrettes og ordnes ting og sager, som ikke var som ønsket, da man flyttede ind. Derudover skal man falde til og der skal hygges og pyntes i hjemmet, så det bliver ens helt eget. Det kan tage lidt tid, før man føler sig helt hjemme i det nye hus – men det skal nok komme. Der er ikke det som familiehygge og personlige ting ikke kan klare. Familiehyggen og de personlige genstande som billeder, pynteting og andre genstande af betydning, kan være med til at gøre hjemmet rigtig hyggeligt og perfekt. Men der er flere ting at få styr på, når du skal have hele pakken med Villa, Volvo og vovse. Der er det praktiske, og der er de andre ting uden for hjemmet, som der skal være styr på. Her får du lidt viden og ting du eventuelt kunne mangle i hjemmet.

Få styr på dit testamente

Du er netop flyttes i hus, er blevet gift og har måske fået børn og vovse? Så er det en rigtig god idé, at få ordnet sit testamente. Et testamente er mere end blot en udskrift over hvem der får hvad, der er andre ting som kommer på spil i testamentet, som er vigtigt at tage stilling til. Et testamente indeholder blandt andet sikringen af særeje. Et særeje er er en sikring af, at en del af arven ikke skal deles med ægtefællen i tilfælde af skilsmisse eller separation. I testamentet sikrer du en de af den arv, som du har inden indgåelsen i ægteskab, fra at blive delt op, hvis skilsmisse eller separation skulle ske i sidste ende. Resten af arven, som ikke er nedskrevet som særeje, vil blive delt op ligeligt mellem dig og din ægtefælle. Så hvis du vil sikre din egen arv, kan du få lavet et særeje.
Man ser af og til, at folk bliver gift og derefter skilles de, hvor begge parter får halvdelen hver af arven, selvom det er den ene som har bragt det meste af arven ind i ægteskabet. Det kan blive en ubehagelig omgang i en skilsmisse, og med særeje kan man undgå rodet. Der findes flere forskellige former for særeje. Der findes kombinationssæreje, skilsmissesæreje og fuldstændigt særeje. Det er op til dig hvad du ønsker, og det er vigtigt at have en samtale med ens ægtefælle omkring dette. Læs mere her.

Få fat i bilen som passer til familien

Når du har styr på både hjemmet og testamentet, skal du have styr på transporten. Der findes mange transportmuligheder og mange løsninger indenfor hver transportmulighed. Du skal vælge den løsning, som er den rigtige for dig og din familie. Hvis du skal have en bil og du har familie og måske en hund, så skal du vælge en bil, hvor der er plads til jer alle sammen på en behagelig og smart måde.
Der findes et stort udvalg af biler, som er en god løsning til familien. Hvis du har en familie, som skal transporteres rundt i ny og næ, er det lettere med bil end med offentlig transport. Jo større en familie, jo mere bøvlet kan offentlig transport blive. En SUV eller en crossover bil, er biler som bliver mere og mere populære i Danmark. Du kan vælge i mellem flere forskellige SUVer og finde den, som passer bedste til dig og din familie. Det kan være en god idé, at tænke over jeres behov som familie, inden du køber bil. Se udvalg af SUV her.