Klar til forårets store Gør-Det-Selv Mesterskab?

Med en samlet præmiesum på 45.000 kr. blænder SILVAN i marts op for Gør-Det-Selv Mesterskabet

Det kulminerer med kåringen af Danmarks tre bedste gør-det-selv-projekter i kategorierne ’Den gode idé’, ’Den bedste udførelse’ og ’Den havde vi ikke lige set komme’.

Gør-det-selv-entusiaster landet over opfordres til at deltage ved at uploade beskrivelser og billeder af deres projekter på silvan.dk/gds frem til 31. marts.

En undersøgelse fra den globale boligplatform Houzz viser, at hele 24 pct. af danskerne foretrækker at gøre det selv, når hjemmet skal renoveres eller istandsættes, og det gør danskerne til europamestre i gør-det-selv. Og nu sætter SILVAN, der er et af Danmarks førende byggemarkeder for gør-det-selv-entusiaster, ekstra fokus på danskernes håndværksmæssige og kreative kunnen med afholdelsen af det uofficielle DM i gør-det-selv i marts måned.

Læs også: Dine vinduer skal passe til husets stil

Uanset om man selv har opført den helt nye carport, snedkereret en flot havebænk eller designet en personlig lysestage af bolte og armeringsjern, har man derfor nu chancen for at vise projektet frem og få æren af at blive kåret som Danmarks skarpeste gør-det-selv’er.

Gør-Det-Selv

Mange projekter fortjener at blive fejret

– Ude i byggemarkederne bliver vi dagligt imponerede over, hvor kreative og håndværksmæssigt dygtige mange af vores kunder er. Nogle af de løsninger, vi hører om, er så flotte, gode eller bare sjove og overraskende, at de fortjener at blive delt og fejret. Og det har givet os idéen til det store Gør Det Selv Mesterskab, fortæller SILVANs bureau- og mediechef Karina Gondoff Bøje.

Det landsdækkende Gør Det Selv Mesterskab skydes i gang d. 3. marts og løber frem til 31. marts kl. 24 med en samlet præmiesum på 45.000 kr. Gør-det-selv-entusiaster fra hele landet opfordres til at indsende beskrivelser og billeder (fx fra mobiltelefon) af deres projekter på kampagnesitet silvan.dk/gds inden tidsfristens udløb.

Derudover opfordres deltagerne til at dele deres projekter på Facebook og andre sociale medier for at inspirere andre og sprede det gode gør-det-selv-budskab.

De 20 projekter, der opnår flest stemmer på silvan.dk/gds, går videre til en ekspertjury, som kårer tre vindere i kategorierne ’Den gode idé’, ’Den bedste udførelse’ og ’Den havde vi ikke lige set komme’. Juryen består af eksterne eksperter samt en række SILVAN medarbejdere med stor gør-det-selv-erfaring, og hver vinder får et gavekort på 15.000 kr. til SILVAN.

Læs også: Har du husket at købe nye flotte vinduer til din bolig?

Fremtidens gratis idébank for gør-det-selv

– Vi er selvfølgelig meget spændte på at se, hvad der dukker op. Håbet er, at der er rigtigt mange derude, som har lyst til at deltage og vise, hvor nemt og sjovt det er at gøre det selv, og hvor flot et resultat man kan opnå, forklarer Karina Gondoff Bøje og fortsætter:

– Samtidig er det en unik mulighed for at samle nogle af de mange gode idéer og projekter på ét sted i en gratis idébank til glæde for mange – og måske også give et lille skub til alle dem, der ligesom os i SILVAN er vilde med gør-det-selv, men som bare mangler den helt rigtige idé for at komme videre.

Du kan læse mere om Gør Det Selv Mesterskabet 2017 her: http://www.silvan.dk/gds

Læs også: Vedligehold af vinduesrammer