Dette er en sponsoreret artikel fra Spar Vinduer og Føtex

Kom helskinnet igennem dit næste renoveringsprojekt

Der er mange ting, der kan spænde ben for en i forbindelse med et renoveringsprojekt

Læs her, hvordan du kan hjælpe dig selv med at tage de mest hensigtsmæssige beslutninger, mens byggestøv og træspåner flyver om ørerne på dig.

Planlægning, planlægning, planlægning – så kort kan det i virkeligheden siges. Ethvert renoveringsprojekt starter og slutter med god planlægning, og skulle du være i tvivl, er det bare lige indtil, at du har haft fødderne solidt plantet i byggestøv og murbrokker uden en masterplan at gå efter – det er 100 procent uoverskueligt!

Planlægning i en renoveringssammenhæng er imidlertid mange ting:

  • Hvad har du råd til?
  • Hvad kan du selv planlægge og styre?
  • Skal du have hjælp af en professionel rådgiver?
  • Hvem har ansvaret for de enkelte opgaver undervejs?
  • Hvornår skal projektet begynde og slutte?

Dette er blot nogle af de spørgsmål, der bør være besvaret, inden man kaster sig over selve renoveringsarbejdet. Og særligt den del, der handler om, hvad man selv kan stå for, er værd at overveje ganske nøje. Der kommer intet godt ud af at gabe over mere, end man kan sluge, men der vil næsten altid være ting, man selv kan starte og afslutte. Én af de ting er indkøb af visse materialer.

Kvalitet betaler sig

Står du eksempelvis over for renovering af dine vinduer, vil du selv – uden håndværksmæssig kunnen overhovedet – kunne bestille netop de vinduer, du har brug for. Meget ofte vil du nemlig kunne finde rigtig gode priser på eksempelvis vinduer, hvis du vel at mærke leder de rigtige steder. Hos Sparvinduer er man garanteret mange års erfaring med produktion, udvikling og kvalitetsstyring, så man altid er sikret et godt og solidt produkt. Derudover har man fjernet mellemhandlerne, så det ikke bare er vinduerne men også priserne, der er attraktive. Find dit næste vindue hér.

Find det hele ét sted

Når først det grove renoveringsarbejde er vel overstået, gælder det som bekendt om at fejre succeserne! Og der kan altså være en vis glæde i at lade fejringen bestå af nyerhvervelser til hjemmet. Når nu vinduerne er blevet sat i, ville det jo for eksempel være oplagt at forkæle selv samme rum med nye hylder – måske til opbevaring af favoritbøger eller yndlingsvaser? Der er som bekendt mange steder at kigge efter nye hylder til hjemmet, men hvorfor ikke gøre det så nemt for sig selv som overhovedet muligt?

I stedet for at skulle køre fra den ene butik til den anden i jagten på den perfekte boghylde, kan man hos Føtex finde et bredt udvalg af hylder til stuen og soveværelset. Og hér behøves ingen hjælp udefra i form af professionel rådgivning. Alt, du behøver, er at investere i selve hylden og eventuelt en enkelt flaske rødvin til at holde dig ved selskab! Find flotte hylder her.