Dette er en sponsoreret artikel fra Alux A/S

Nyskabende vinduessikring, der forkæler den kræsne boligejer

Nu kan du slå to fluer med ét smæk med Alux SafeRoller®

Den sikrer dit hjem mod indbrud og tyveri og samtidig giver dig bevægefrihed og tryghed 24/7.

De danske virksomheder og butikker er blevet rigtig gode til at sikre sig mod indbrud med alarmer, røgkanoner, overvågning osv., så indbrudstyvene søger desværre mere og mere mod de private boliger, hvor det er noget nemmere at komme til værdierne.

Privatalarmer og nabohjælp gør ikke nødvendigvis den store forskel for den garvede indbrudstyv. Der skal større udfordringer til. Og det får de med Alux SafeRoller sikring til vinduer og døre.

Læs også: Gardiner med kant skaber hjem med karakter

Unknown-3

Sådan fungerer SafeRoller vinduessikring

SafeRoller er et elegant og funktionelt sikkerhedsrullegardin i aluminium til døre og vinduer. Med SafeRoller rullet ned på indvendig side kan du åbne døre og vinduer på vid gab og være sikker på, at indbrudstyven ikke kan komme ind i boligen. Det betyder, at du kan skabe gennemtræk på varme sommerdage, selvom du ikke er hjemme, eller roder rundt bagerst i haven. En SafeRoller på værelsesvinduerne vil også kunne give dig og familien en rolig og tryg søvn året rundt, da man ved, at disse ofte lidt afsides vinduer er tyvens foretrukne.

SafeRoller er udviklet og patenteret af den danske virksomhed Alux A/S, der blev kåret som årets sikkerhedsvirksomhed i 2013 for netop denne sikringsløsning. Direktør Bill Jensen fortæller: ”SafeRoller er inspireret af butikkernes gitre, men det er videreudviklet til en elegant og funktionel løsning til hjemmet. SafeRoller fås til døre og vinduer op til 3 meter og er testet efter alle europæiske sikkerhedsstandarder. Kunderne kan vælge mellem flere farver og med og uden perforering af lamellerne, der lukker lys og luft ind,” siger Bill Jensen og fortsætter: ”SafeRollers kan skalsikre et helt hus, hvis man monterer det overalt, men det kan også være en ideel løsning på udvalgte og særligt udsatte døre og vinduer i forbindelse med en alarmløsning, der er opdelt i flere zoner. Så kan alarmen være slået til i hele huset om dagen, og delvist om natten, hvor du fx kan bruge SafeRollers til at skabe en kølig og sikker soveafdeling med masser af bevægelsesfrihed, fordi alarmen ikke behøver at blive tilsluttet her.”

SafeRoller er dermed også ideel til de husejere, der har svært ved at få en alarmløsning til at fungere på grund af hund eller kat i hjemmet. Her kan du sikre et område til hunden eller katten med SafeRollers, hvor de kan bevæge sig frit rundt og samtidig både beskytte boligen og forkæle husdyret med frisk luft på de varme sommerdage.

Læs mere om SafeRoller® her.

Unknown-5

Læs også: Glasrækværk til havens herligheder

Vælg den løsning, der passer dig

SafeRoller fås i flere farver, ligesom de fås med og uden perforering af lamellerne. Uden perforeringerne fungerer gardinet også som mørklægningsgardin. Med perforeringer har du mulighed for at lukke lys og luft ind, mens indbrudstyve og insekter bliver ude.

SafeRoller er smuk i sig selv, men ønsker du et lidt blødere look, kan du koble et tekstilrullegardin til løsningen. Du kan betjene dine SafeRollers manuelt, med nøgle- eller fjernbetjening eller direkte fra din Smartphone eller mobile enhed. Det bliver ikke nemmere.

Se mere om SafeRoller® på www.alux.dk , eller se det demonstreret på videoen her