Dette er en sponsoreret artikel fra Borup Kemi

Kan solens stråler trænge igennem snavset på dine solcellepaneler?

Solcellepaneler fungerer bedst, når de er rengjorte

I 2012 oplevede Danmark et solcelleboom, og med dette er der kommet ekstraprodukter og serviceydelser, der har til formål at forbedre oplevelsen. Med vind og regn tilføres der hele tiden nye lag af snavs, fugleekskrementer, mos, pollen, støv, sod, m.m. på overflade, og Borup Solcelle Rens er fremstillet specielt til rengøring af solceller og andre glasoverflader. Med snavset fjernet fra solcellepanelerne kan solens stråler bedre trænge igennem og skabe mere energi, således du undgår effekttab.

Borup Solcelle Rens er et koncentreret produkt, der anvendes i blandingsforholdet 1:20. Ved stærkt tilsmudsede overflader kan koncentrationen øges til 1:10.

Fremgangsmåde

Borup Solcelle Rens blandes med vand i det forhold, som er nødvendig i forhold til tilsmudsning. Borup Solcelle Rens kan påføres med diverse sprøjteudstyr eller børste med gennemløb og efterskylles med vand efter 3-5 minutter. Du skal undgå at vaske dine solceller i stærkt solskinsvejr – de bedste tidspunkter er morgen eller aften, når solen ikke er til stede. Alternativt en dag hvor det er overskyet.

Vi anbefaler, at du vasker solcellerne 2-4 gange om året afhængig af tilsmudsning.

solcellepaneler

Vil du have flere gode råd fra Borup Kemi, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få samtidig Kemi-guiden med 150 gode råd – ganske gratis!

Du kan tilmelde dig her

Borup Kemi

Borup Kemi er Danmarks største producent/tapperi af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandlen samt en af de store leverandører til DIY-markedet. Produktionen i Borup omfatter både flydende -og pulverprodukter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller sortimentet mere end 3.000 forskellige varianter. Gennemsnitligt står der altid 3 produkter fra Borup i en dansk husholdning.