Dette er en sponsoreret artikel fra Icopal

Så flot blev huset med nyt tag

En villa i Kastrup har undergået en markant forandring med det nye tag Quadro by Icopal.

Quadro by Icopal er et enkelt og stilrent tag, som henvender sig til kvalitets- og stilbevidste husejere, der ønsker en tidssvarende og visuelt opdateret ejendom – uden nødvendigvis at skulle investere i nybyggeri.

“Ved valget af nyt tag var det vigtigt for mig med et tag med lang levetid og af høj kvalitet,” fortæller husejeren Martin fra Kastrup. “Min kæreste Mia lagde stor vægt på, at taget gerne måtte have et enkelt og moderne look. Vores to holdninger lagt sammen betød, at valget var ret ligetil. Vi opdagede det nye Quadro-tag, som er produceret af Icopal, hvis kendetegn for mig er kvalitet. Herefter var vi ikke i tvivl. Vi kan nu nyde synet af et smukt tag og et total forvandlet hus hver dag”, afslutter Martin.

Foldbyvej_18_marts_01_2014_01

I villaen i Kastrup bor en ung familie, der ønskede at opgradere deres villa til et mere ungt og minimalistisk udtryk.

Kastrup_final_01

Så flot blev huset med det nye Quadro tag fra Icopal

Minimalistisk og enkelt

”Quadro er en innovativ og nytænkende tagløsning, som er oplagt til dem, der vil gå nye veje og skabe et hus, som ikke ligner de andre på vejen. Det er et enkelt og minimalistisk designtag, som skiller sig ud med sine rene, smukke linjer,” siger Flemming Adolfsen, salgsdirektør i Icopal.

Læs også: Nyt tag uden besvær

Tre krav til taget

Ifølge Flemming Adolfsen imødekommer Quadro de tre hovedkrav, som Icopal stiller til alle sine tagløsninger – de skal på én gang være funktionelle, holdbare og smukke.

”Udover at Quadro naturligvis beskytter huset mod alle vejrtyper, så er taget let at montere, udført i letvægtsmaterialer og kan sættes op på alle typer hældningstage ned til en hældning på 15°. Produktkvalitet og holdbarhed er endvidere helt i top og bygger på Icopals mere end 25 års erfaring med produktion af ståltage i høj kvalitet,” siger han.

Hvordan har dit gamle tag det?

Hvornår har du sidst været oppe på stigen og tjekket dit tags tilstand? Slår det revner, er det mosbegroet, knækkede plader og huller i taget? Måske er det nu, du skal overveje at udskifte dit gamle tag? Læs mere om faresignalerne på det gamle tag her.

Læs også: Mere støtte til solceller

Vær at vide før køb af nyt tag

For de fleste husejere tager beslutningen om et nyt tag lang tid. Og der er unægtelig også mange ting, man skal være opmærksom på. Hvad med love og regler, krav til isolering, hvad med den bærende konstruktion og skal man indhente byggetilladelse. Der er et hav af overvejelser, få et overblik her.

Hvorfor vælge QUADRO BY ICOPAL®?

  • Æstetisk og unikt look i patenteret design
  • Velegnet til både nybyggeri og renovering
  • 5 flotte farver og fuldt tilbehørsprogram
  • Kraftig stålkvalitet og 30 års produktgaranti
  • Kraftigere end normale ståltage
  • Giver beskyttelse mod regn, hagl, sne, is og sol. Og pladerne er stormsikrede
  • Let og hurtig at montere
  • Minimal vedligeholdelse

Vil du vide mere om Quadro by Icopal?

Læs mere på www.icopal.dk eller kontakt salgsdirektør i Icopal, Flemming Adolfsen, for yderligere oplysninger på 21 61 95 40 eller på [email protected]

Fotoforlag til før/efter fotos: I villaen i Kastrup bor en ung familie, der brændende ønskede at opgradere deres villa til et mere ungt og minimalistisk udtryk.

Læs også: Hold øje med sneen og undgå skader på dit tag