Dette er en sponsoreret artikel fra ALGE-STOP

Sådan foregår en algebehandling af dit tag

Algebehandling af taget bliver mere nødvendigt jo mere fugtigt det er

Stort set alle tage bliver angrebet af alger, lav og mos – du kan tydeligt se på taget, når det begynder at få plamager i grønne, gule og hvide og måske endda røde nuancer.

Så er det tid til at overveje en algebehandling af taget. Ikke kun af kosmetiske årsager, men fordi alger holder på fugten på taget og nedbryder det hurtigere end det ellers ville ske. Alger på tagfladen ender oftest i frostsprængninger og dyre efterreparationer af taget. Det er altså en god økonomisk investering at vedligeholde taget – de færreste ønsker at købe dit hus, velvidende at taget skal udskiftes pga manglende vedligehold.

Læs mere om alger på dit tag her

Rensning af tag foregår fra jorden

Rensning af tag foregår fra jorden, for at undgå skader på tagfladen ved færdsel.

Sådan renses dit tag

Hos ALGE-STOP har man over 10 års erfaring med behandling af tage i Danmark. De anbefaler at man hvert andet år får foretaget en rensning af taget.

Behandlingen foregår nede fra jorden med en lang lanse. Dermed undgår man skader på tagets overflade ved færdsel på taget. Det er en forudsætning af det er tørvejr, når taget behandles.

Efter behandlingen suges alt overskydende vand og rensemiddel og af tagrenderne, det filtreres og genbruges herefter. Denne metode sikrer en langt mere miljøvenlig rensning.

Garanti på tagrensning

Hos ALGE-STOP giver man 10 års garanti på effekten af en tagrensning og imprægnering, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om dit tag særligt ofte. De kommer gerne ud og giver en gratis prøvebehandling og et uforpligtende tilbud på rensning og imprægnering af dit tag.

Se eksempler på de imponerende resultater af tagrens her