Dette er en sponsoreret artikel fra Solamagic

Verdens bedste varmelampe

Komfort og velvære i boligen er værd at prioritere. Terrassen og uderummene i sig selv giver god værdi til trivslen i huset. Men forestil dig, at du har monteret en SOLAMAGIC varmelampe – hvor mange ekstra kvadratmeter får du og din familie så glæde af?

Det danske vejr er SOLAMAGIC vejr

Selv om solen stråler, kan det være en kølig fornøjelse at nyde udelivet på terrasse, i haven eller på balkonen. Så snart der går en sky for solen eller det bliver aften, er det tydeligt at mærke, at det er køligt. Men der er faktisk en nem og billig måde at fastholde varmen på, så du og venner kan sidde lunt og lyst og nyde udelivet.

Sydlandsk stemning på kølige dage

Med en varmelampe fra Solamagic, kan man skabe en nærmest sydlandsk stemning på terrassen, så snart man tænder på kontakten. Modsat varmen fra de store gas-terrassevarmere blæser Solamagic’s varmestråler ikke væk, og den behagelige varme forstærker følelsen af hygge.

Læs også: Husets alder bestemmer din varmeregning

Koster lidt i rødvin

Der er mange fordele ved en varmelampe som dem fra Solamagic i forhold til de mere traditionelle gas-terrassevarmere. De er meget mindre og kan hænges op på en væg, i loftet eller direkte i parasollen/markisen, så de ikke optager plads.

Man slipper også for det bøvl, der er forbundet med at bruge gas. Varmelamperne fra Solamagic hverken soder eller lugter, du skal ikke slæbe gasflasker frem og tilbage, og så er en Solamagic varmelampe lydløs i modsætning til fx gas-terrassevarmere” fortæller Peter van A. Bjerke, direktør i Solamagic. ”Desuden er Solamagic’s varmelamper faktisk driftsmæssigt det absolut billigste udendørs-varmesystem på markedet” siger han, og tilføjer: ”Men selvfølgelig koster det jo det, at man er nødt til at åbne en ekstra flaske rødvin, fordi man kommer til at sidde længere på terrassen i de sene aftentimer”.

Mennesker i haven

En god investering

Ud over de gode stunder og de glade venner, så er der faktisk en meget stor besparelse ved at benytte en Solamagic varmelampe, både i forhold til andre varmelamper, men i særdeleshed i forhold til at benytte gas. En gas-terrassevarmer bruger omkring 31,85 kr i timen, hvorimod en højeffektiv Solamagic 1400ECO+ PRO varmelampe bruger omkring DKK/time 2,85 – Og det bedste af det hele er, at Solamagic 1400ECO+ PRO varmelamper giver varme på helt op til 14m2.

Så udover at en varmelampe fra Solamagic koster omkring 1/10 i drift i forhold til gas-terrassevarmer, så er den også meget, meget mere energi effektiv – Det giver rigtig god mening, at benytte en Solamagic ECO+ PRO varmelampe” siger Peter van A. Bjerke

Se hele beregningen her

Mennesker i udestue

Solamagic – verdens førende producent af moderne IR-teknologi.

Solamagic blev stiftet i 2006 i Thüringen i Tyskland. I 2013 etablerede vi selskabet Solamagic Scandinavia, hvor Solamagic også lancerede den revolutionerende ”Solamagic No-glare-teknologi®” en varmlampe-teknologi, som gør det muligt at opnå en ekstrem høj varme-effektivitet, samtidigt som det generende udstrålingslys reduceres med 90%.

Vi har altid haft bæredygtighed og miljø som en central del af vores mission og det afspejles naturligvis i vore produkter” siger Peter van A. Bjerke og fortsætter ”I tider med stigende energipriser og øko-ændringer i særdeleshed, føler vi os forpligtet til at udvikle yderst energieffektive produkter og udvide vores position som verdens førende producent af IR-varmeteknologi

Læs også: Smukke og bæredygtige forårskrukker i terracotta

Den nye generation af Solamagic’s ECO+ PRO og S1 PREMIUM varmelamper er et resultatet af netop dette. En kontinuerlig teknologi- og produktudvikling på vore anlæg i Tyskland – en forbedring som betyder, at den seneste version af Solamagic 1400ECO+ PRO varmelamper er op til 50% mere effektive med et energiforbrug som er op til 12% lavere.

Faktisk er de nye Solamagic ECO+ PRO så effektive, at en Solamagic 1400ECO+ PRO yder det som en gennemsnitlig 2000w varmelampe gjorde for bare få år siden

Se test af Solamagic 1400ECO+ PRO her.

Par om bord udenfor

Kvalitet, kvalitet og kvalitet

Solamagic er kvalitet fra ende til anden. ”Vi producerer alle vore produkter på vore anlæg i Tyskland” fortæller Peter van A. Bjerke. ”Lampehuset udføres i formstøbt aluminium og samtlige skruer og fittings er i rustfrit stål – Nå ja, og så er vi de eneste i branchen som isolerer varmelampen, således at indvendige kabler og samlinger ikke beskadiges af de høje varmegrader – Det har så også den fordel, at du kan monteres Solamagic varmelamper direkte på træfacader, under markisen og andre letantændelige overflader. Solamagic’s varmelamper produceres på vore egne anlæg i Tyskland, hvor de gennemgår den strengeste kvalitetskontrol. Det er grunden til, at vi kan levere dem med helt op til 5 års garanti”.

Hvordan skal din Solamagic se ud?

Vi leverer alle vore varmelamper i 3 standard farver (antracit sort, titan grå og hvid) – dem kan du få omgående fra lager i Danmark. Men, hvorfor ikke få leveret en Solamagic i din egen farve? Hos Solamagic kan vi levere din varmelampe i en hvilken som helst farve, du måtte ønske, og det er slet ikke så dumt at overveje denne mulighed.

Når vi nu ved, at mange bruger lang tid på, at finde de rigtige farver til terrassen, parasollen m.v., hvorfor så ikke også tilbyde, at levere varmelamperne i samme farve som parasollen, markisen eller havebordet – Vi skal bare bruge en RAL-farve kode, så leverer vi i den ønskede farve. Sådan er det hos Solamagic” siger Peter van A. Bjerke og fortsætter  “Faktisk kan vi levere vore varmelamper med indbygget lys og højtaler, og det seneste er de helt nye smart-automatik-løsninger, som gør, at du både kan skrue op/ned for lys og varme – Det hele naturligvis via fjernkontrol eller, hvorfor, ikke via din smartphone, tablet eller computer.”

Læs også: Terrassevarmer med el eller gas?

“Du fornemmer det med det samme: SOLAMAGIC er varmelamper i en klasse for sig. Det elegante design, den gennemførte finish og den høje kvalitet i alle komponenter sikrer, at SOLAMAGIC varmelamper til en hver tid matcher dine forventninger. Derfor tør vi også godt kalde vores varmelamper for verdens bedste.”

Det er nok muligt, at Solamagic ikke er den billigste varmelampe løsning i anskaffelse… Men så er vi omvendt den som koster mindst at bruge og kvaliteten af vore produkter er helt i top. Det er med Solamagic som med BMW, AUDI og MERCEDES, vi er først med teknologiudvikling, og så laver vi nogle rigtig, rigtig gode og gedigne kvalitets produkter.

Som den eneste varmelampe på markedet er Solamagic kvalitetsgodkendt af det tyske kvalitetssikringsinstitut TüV. Det alene siger alt om vor kvalitet- og sikkerhedstandard”.

Læs mere om TüV her.

Vil du vide mere om Solamagic, så kig forbi vores hjemmeside www.solamagic.nu eller på vores webshop www.solamagicshop.com.

Læs også: Typiske fejl, når du laver terrasse