Dette er en sponsoreret artikel fra Borup Kemi

Skal du i gang med at fugtbeskytte dit hjem?

Tid til at fugtbeskytte arealerne i og omkring dit hjem

Omkring efteråret og i vinterperioden opstår der tit det problem, at en masse regnvand trænger ind og skaber frostsprængninger i facader. Indendørs anvendes Borup Vandtæt til at forhindre fugtindtrængning på kældermure.

Borup Vandtæt er en klar fugtbeskyttelse af såvel uden- som indendørs overflader til dig, der skal i gang med at fugtbeskytte forskellige overflader i og omkring dit hjem. Borup Vandtæt imprægnerer næsten alle overflader, så fugt/slagregn ikke gennemtrænger de behandlede områder. Borup Vandtæt er særdeles velegnet til vandafvisende imprægnering af f.eks. cement, stuk, sokler, facader, gavle, sten, murværk, mursten, beton, træbeklædning, trykimprægneret træ, træplader, gips, kalkede overflader, m.m.. Borup Vandtæt er mælkehvid i spanden, men tørrer gennemsigtigt op.

Se i videoen nedenfor, hvor tydelig effekten af Borup Vandtæt er.

Vil du have flere gode råd fra Borup Kemi, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få samtidig Kemi-guiden med 150 gode råd – ganske gratis!

Du kan tilmelde dig her

Borup Kemi

Borup Kemi er Danmarks største producent/tapperi af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandlen samt en af de store leverandører til DIY-markedet. Produktionen i Borup omfatter både flydende -og pulverprodukter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller sortimentet mere end 3.000 forskellige varianter. Gennemsnitligt står der altid 3 produkter fra Borup i en dansk husholdning.